arkadaslar ıdam tamam gereklı olabılıyor ama baska bır boyut var dusunun bırını oldurup kahraman yapmak vardır bırılerının gozunde cunku bılırsınız olenler genelde kahraman olur cunku olunun arkasından hep ıyıler hatırlanır kavgası ugruna oldu denır...
evet ıdam bazen gereklı olabılır ama mesela bence de abdullah ocalan ıdam edılmemelıdır... bunu soylerken ıdam cezasını haketmıyor demıyorum sonuna kadar hakedıyor ama kahraman olmayı haketmıyor...
4 Mayıs 2008 15:22
**j_@_n_o**
maydonoz lafını üstüme alınmıyorm...sende bu adamın neresini savunuyosun anlat da hak verelim....
4 Mayıs 2008 15:23
sevilay.
buda baska bi yaklaşım tabi saygı duyarım
4 Mayıs 2008 15:24
eti.cin
ıscıyı emekcıyı o itle anlamayın ....
4 Mayıs 2008 15:26
*mahkum
4 Mayıs 2008 15:28
bigbang
ben cezaevlerini iyi bilirim hem askerlik hem hem meslek devlet besliyor cezaevi değil otel..bi de kurban yakınlarının gözünden bakmak lazım..
4 Mayıs 2008 15:31
eti.cin
valla dünyanın en kotu cezaevlerı sıralamasında en kotude ılk 3 teyiz...
bigbang demis ki: ben cezaevlerini iyi bilirim hem askerlik hem hem meslek devlet besliyor cezaevi değil otel..bi de kurban yakınlarının gözünden bakmak lazım..
4 Mayıs 2008 15:33
sevilay.
hayret 1.sırada olmalıydık:D
4 Mayıs 2008 15:34
**j_@_n_o**
yani biizmkiler kötüyse amerikalıdakiler ne oluo ozmn onlar ceza evi değil...
2 tane göz önünde olanları gösteriyor onlarda...
4 Mayıs 2008 19:10
extremo
insanlık dışı sözde insanların yaşamaya hakları yoktur
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/6011
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!