| |
comandante
|
Gerek güncelde gerekse konudışında aradım ve bulamadım bu başlığı.
Ve görüşlerinizi sormak istedim
Sizce yaşamak insan haklarının en önemlisi ve hiç bir şekilde elinden alınamaz mı insan oğlunun Yoksa sizde asmayalım da besleyelim mi'cilerden misiniz?
|
|
~ 709 gün
|
|
| |
m_u_s_t_a_f_a
|
yasaması baskalarının hayatını risk altına sokuyosa neden besleyelimki
|
|
~ 709 gün
|
|
| |
comandante
|
Tamam bir kaç uç örneği çıkartalım Mesela Abdullah Öcalan gibi Ancak onun idamı bile yanlış olabilir. İmralı'da cezasını çekerek gebermesi varken idam edersen onu efsaneleştirmiş olmaz mıyız? Onu bazılarının gözünde kahramanlaştırmaz mıyız??
|
|
~ 709 gün
|
|
| |
the_crow
|
bence kesinlikle olmalı görüyorsunuz .bnebaşı öcalan asılmayıp besleniyor
|
|
~ 709 gün
|
|
| |
comandante
|
Tamam öcalan örneği apayrı Onun dışındaki konu hakkında nedir düşüncelerimiz. Bugüne kadar infazı gerçekleşen idam cezaları ne kazandırdı ülkemize Götürüleri getirilerinden çok olmadı mı?
|
|
~ 709 gün
|
|
| |
m_u_s_t_a_f_a
|
kime kahraran denir masum insları kullanarak ve yine masum insanları öldürtenleremi bi kac kişiye sözde kahraman olsa bile milyonlarca insanın nefreti bosalmıs olmayacakmı bide böle düsün
|
|
~ 709 gün
|
|
| |
comandante
|
Tamam tabii ki milyonların nefreti boşalacak ama sadece ve sadece 1 kişi tarafından bile kahraman olarak görülmesi bile hata olmaz mı? Ona bu şansı vermek mantıklı mı??
|
|
~ 709 gün
|
|
| |
comandante
|
Tek sebeb AB ise bugün asalım Hem almayacaklar hem de alınmaması bu ülkenin daha yararına
|
|
~ 709 gün
|
|
| |
nomorehere
|
ya eger hakikaten saglam bi adaler yapınız varsa idam bence gerekli bişey...
cok agır suclardan muebbete mahkum edilen insanları beslemek bi ulkenin ekonomisi icin kayıptır...
onları beslemek yerine daha hayırlı işler yapılabilir...
benim fikrim budur! efsane olan olsun abi :-))
|
|
~ 709 gün
|
|
| |
n@z
|
ya arkadaslar bence cok afaki konusuosunuz
ateş düştüğü yeri yakar
eger ailenizden yani hani onu da geçtim çekirdek ailenizden bi sehit verseydiniz, ya da kız kardeşiniz ya da annenize tecavüz edildikten sonra vahşice öldürülse ya da buna benzer dier katliamlardan birinde bi yakınınızı kaybetseniz acaba bu soruyu kendinize sorar mısınız bi dusunun...
tartısmasız bence bazı insanların yasaması gereksiz, onlar da kendilerini ele veriolar zaten geriye sadece mudehele etmek kalıo
bu kadar bence!
|
|
~ 709 gün
|
|
| |
comandante
|
Tamam konuyu Apo harici tartışalım Bir insanın yaşama hakkı nasıl elinden alınır?
|
|
~ 709 gün
|
|
| |
tkakv
|
naz belkı haklısın ama sucsuz yere bircok kisi asıldı ornegın denız bırazda bu taraftan bakalım bence insanın yasama hakkı alınden alınmamalı
|
|
~ 709 gün
|
|
| |
n@z
|
bi insanın yasama hakkı elinden alınmıo dier insanlara yasama hakkı saglanıo die dusunursen daha saglıklı olur bence
bi insanın ozgurlugu dier birinin ozgurlugunun basladıgı yere kadardır
kusura bakmayın ama ben o kadar acık fikirli ve olgun(ki bu olgunluksa) olamiicam
hatta benim basıma oole bişi gelse amerikada ki gibi seyirci de olmak isterdim şırıngayı da ben vurabilirdim acımadan
dusunsene canımı almıs o benden sebepsiz yere yaa öldürmek bile tatmin etmeyebilir bi yerde ama gene de bi tesellidir bence..
bilemiorum ya ben kesinlikle bu konuda sabit fikirliyim.
|
|
~ 709 gün
|
|
| |
comandante
|
Peki aklına 27 Mayısda asılanlar yüzünden 3'e 3 intikam mantığıyla Darağacına Çekilen 3 Fidan gelmiyor mu??
|
|
~ 709 gün
|
|
| |
n@z
|
offf dusunce sucluları devreye giricekse bu tartısmaya bulasamam kusura bakmayın
olan olmus gecmiş yanlıs ya da dogru artık kimse dusunce sucundan asılmıo zaten
ben cinayet zanlıları teror orgutleri yani PSİKOPAT doganlar ya da gelişenlerden bahsediorum!!!!
ÖL-ME-Lİ-LER bence
zararlılar gereksizler işe yaramazlar....
|
|
~ 709 gün
|
|
| |
bilen
|
idam hiçbirşeyi çözmez sadece içinizdeki baskı kurma egosunu tavan yaptırır ve üstünlüğünüzü kendinize göre karşı tarafı yok ederek kanıtlarsınız.
BOmbaya gelince PKK atmadı o bombayı bir zamanlar kontgerillanın kollarındna birisi olan TİT atmıştır.(kontrgerilla = devlet terörizmi)
idam çözümmüdür ? tabiki hayır.
unutmayın, toplum suçu hazırlar birilerine sadece işlemek kalır.
|
|
1 ~ 709 gün
|
|
| |
tkakv
|
naz bende eskıden senın gıbı dusunıyordum ama son zamanlarda degıstı dusuncelerım tabı artık bır hukukcu gozuyle bakıyorum sabıt fıkırlı olmak ii degıl bence ve bırazda baska yonlerden bak konuya belkı olum o tur ınsanlar ıcın kurtulustur muebet hapıs cezası verlıne bır cok mahkum ıntıhar etmek için elınden gelnı
|
|
~ 709 gün
|
|
| |
bilen
|
>>.yani bizde öyle fazla oklohoma bombacısı yok ki!
kardeş kimya ile haşır neşir olduğumdan biliyorum, patlayıcı yapımı o kadar kolayki. Çarşıya çıkıp 50 YTL ile alınacak malzemelerle 2 katlı binayı ful uçurabilirsin.
Suç devlette hiç bir kontrol mekanizması yok.
Ülkedeki terörün de kürt sorununda gaspında çeteciliğinde mafyanında tek sorumlusu DEVLETTİR.
İdam edilecek birisi varsa oda birey değil belli mekanizmalardır :)
|
|
~ 709 gün
|
|
| |
n@z
|
yok anam soora birinin karısı cıkıo dio ki ben bunnarı salıorum alın size bela siz ugrasın
guvenemem ben onun bunun karısının kocasının sozune bakan bi muebbete.
|
|
~ 709 gün
|
|
| |
bilen
|
>>bi insanın ozgurlugu dier birinin ozgurlugunun basladıgı yere kadardır
ehehe bu çok havada bir tanım. Bunu hangi ideolojinin tanımladığı çok önemli.
|
|
~ 709 gün
|
|
| |