ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Sahnede: İzmiRock - 2006Zaman: 22-23-24 Eylül 2006 17:00 - 23:30Mekan: Demokrasi Meydanı - İnciraltı - İzmir
Fiyat: Ücretsiz
22 Eylül 2006 Cuma 42! (Repertuar Köpekleri)Cash Blue Cherry Pay DayCrack
23 Eylül 2006 Cumartesi MakineM.U.G.Şase17 Ohm
24 Eylül 2006 Pazar In SpitePrime ObjectDiabolicalGates of EternityErythrocyte
2005 baharında gönüllü bir yapılanma ile kurulmuş olan İzmiRock, 2006 Festivali hazırlıklarını tamamladı. Elliyi aşkın grubun başvurusu, onlarca dinleyiciden oluşan gönüllü kadrosu ile yaratılan festival, İzmirin önde gelen gruplarını bir araya getiriyor.
Alternative ağırlıklı olan ilk günün ana grubu "Repertuar Köpekleri" adıyla yıllardır dinlediğimiz bazı isim benzerliklerinden dolayı isim değişikliğine gitmiş olan "42!" olacak. Gecenin Diğer grupları ise Cash, Blue Cherry, Pay Day, Crack.
Daha sert tarzların hakim olduğu ikinci günün ana grubu ise İzmir'in ünlü hardcore grubu "Makine". Gecenin diğer grupları ise M.U.G. , Şase, 17 Ohm.
Metal fırtınası yaşayacağımız üçüncü günün ana grubu ise ikinci albümünü 2006 yılı başında çıkarmış olan ünlü Death Metal grubu "IN SPITE". Gecenin diğer grupları ise Prime Object, Diabolical, Gates of Eternity, Erythrocyte. Metal müziğin çeşitli tarzlarında başarılı işler çıkartan gruplar, İzmirde ki Metal Müzik potansiyelini ulusal anlamda göstereceğe benziyor.
Not: Festival alanına ruhsatlı dahi olsa ateşli silahlar, delici-kesici aletler ve cam şişe ile girilmesi yasaktır.
13 Eylül 2006 03:20
hakan dinçer
geçen yıl semt sakinlerinin şikayeti olmuş bostanlı da..o yüzden inciraltında olucak bu seneki ama çok sağlam bi festival olucak özellikle in spite canlı dinlemek istiyodum,kısmet beleş konsereymiş :)))
bence gidebilen gitsin,hatta beraber gidelim...
13 Eylül 2006 03:24
alkimonur
yahu bu gruplar İzmir grupları mı ben kaç zamandır Ankaradayım grupların hiç biri tanıdık gelmedi ben mi cahil kaldım diye düşünmeye başladım
13 Eylül 2006 03:26
deniz bölükbaşı
bende özellikle prime object e dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum! özellikle gitar riffleri oldukça sağlam olan bir grup!
13 Eylül 2006 03:26
hakan dinçer
prime object dinlemediğim için bilemiycem..bişey diyemicem ama in spite kesinlikle dinlenmesi gereken bi grup..zaten bunu da sepultura'nın alt grubu olarak kanıtladılar..
13 Eylül 2006 03:30
deniz bölükbaşı
ayrıca festival alanından buca karşıyaka bornova konak alsancak üçyol istikametine eshot otobüsleri kalkıcak...
13 Eylül 2006 03:30
deniz bölükbaşı
yeri tam olarak tarif etmek gerekirse turkuaz eğlence mekanıyla deniz arasına yeni çalışmalar sonucu yapılmış olan demokrasi meydanıdır...
13 Eylül 2006 03:34
hakan dinçer
biliyom sanırım ben orayı..ama sahilden yürürsem bulabilirim sadece :))
13 Eylül 2006 03:35
deniz bölükbaşı
özellikle çevrede eğlence mekanından başka yerleşim yeri olmayacağı için şehir içinde oldukça iyi bir festival olacağı düşüncesindeyiz bütün rock ve metal müzik sevenleri bekleriz...
13 Eylül 2006 03:35
deniz bölükbaşı
bütün bu çalışmaların amacı ülkemizin 3. büyük şehri olan izmirin kendine ait festivalini yaratmak ve çoğu zaman istanbula gidip gelmekten gocunan yada gidip gelicek zaman ve veya parayı bulamayan müzik severlerin kendi şehirlerinde istedikleri festivali bulabilmeleridir! İzmiRock tamamiyle bir gönüllü hareketidir...
13 Eylül 2006 03:39
alkimonur
9 eylül ve egenin açılm tarihini düşünerek büyük ihtimal geç vakte alınmış ancak izmirde yaşayan fakat diğer illerde okuyanlar pek hesaba katılmamış neyse artık kısmet, ben de diğer festivallere giderim =)
Deniz sen de ykda filansın herhalde kolay gelsn sizlere şimiden
13 Eylül 2006 03:43
alkimonur
bizimkinin 18inda kayıtlar başlıyor paşa paşa gidecem erkenden
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/6002
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.