ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
avusturalya'da bir genç mentos çiğnerken diyet kola içme gafletinde bulundu ve hayata gözlerini yumdu bu olay sonucunda.. siz de eğer yakınlarınızın ölmesini istemiyorsanız lütfen bu maili tüm tanıdıklarınıza ulaştırın.. yollarsanız tüm dilekleriniz kabul olacak,zengin olacaksınız, bill gates tüm parasını size verecek.. ama yollamazsanız ölümlerden ölüm beğeniniz efenim..
Gider diyet kola alırım da, esnafa reklam olmanın alemi yok.. Yoksa gaza gelir yaparım. Hem de dilimin üstünde roco varken ;)
10 Eylül 2006 02:10
bad religion
yoksa bu da amerikanlarla israillilerin bir oyunu olmasın?.. bu tür düzmece videolar yayıp insanları diet cola ve mentos alıp denemeye teşvik ediyorlar.. en son da lübnan'a bomba yağdırıyorlar bu paralarla.. vayy i.neler vayy..
10 Eylül 2006 02:13
abbas
Mentos'un reklamında ne vardı ? Ne vardı, bi bana söyler misin ? Koyun vardı aga. Koyun olmayın, Amerika sizi bitirir, işaretini görmek sanıyorum hiç de zor değil.. Ağlasam yeridir arkadaş.
10 Eylül 2006 02:15
bİtt®
iide ben mentosu çok sefioooom napcas?
10 Eylül 2006 02:36
abbas
Tek yol ölüm, çünkü sen bi kız olarak, pizzayla beraber diet kola içiyorsundur banko.
10 Eylül 2006 02:39
bİtt®
onu kilo problemi olan kızlar yapar.ben öle diilim arkadaşım.
10 Eylül 2006 02:41
serkan a.k.a deja`vu
ama pızzayla mentos yedıgını sanmıorum
10 Eylül 2006 02:41
bad religion
o zaman sorun yok mervecim mentos çiğnemeye devam..
10 Eylül 2006 02:42
füs
denemek istiyorum ben bu ikiliyi,ama ölür müyüm acaba???ya ölürsem??
10 Eylül 2006 02:45
abbas
Bir Füsun gider, bir milyonu geri gelir nedir yani..
10 Eylül 2006 02:46
bad religion
ölürsen iki şirkete de uyarı koymadığı için dava açıp milyon dolarlar kazanacağız füsun.. hatta hemen dene öl mümkünse yeter çektiğimiz fakirlik..senin adına dava açaçağım yanlış anlama..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/5958
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.