ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > IFFHS Dünya Sıralaması FB BJK'yi de Geçti

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

tbc
tbc
açılan başlık:
IFFHS Dünya Sıralaması FB BJK'yi de Geçti
bu mu dostluk barış kardeşlik?
bu sataşma olmasın?
8 Eylül 2006 23:08   mesajın adresini al  

tbc
tbc
bence sitede fenerbahçeyle ilgili konuşmak yasaklansın.. böylece kimse kimseye sataşmaz.. zaten diğer takım taraflarının böyle bir sataşma girişimine hiç denk gelmedim.. öneri sadece..
8 Eylül 2006 23:16   mesajın adresini al  

meert
meert
satışmaya önayak olan fbliler ama,ben takımıma laf söletmem
8 Eylül 2006 23:19   mesajın adresini al  

enigmasis
enigmasis
kayseri 99.sırada yaaa
8 Eylül 2006 23:36   mesajın adresini al  

deniz bölükbaşı
deniz bölükbaşı
geçin bunları konuşan budur! 2007 senesine başlarken UEFA da takımlarımızın puan ve sıralama durumu;

Beşiktaş: 36,7780 puan - sıralamada 44.

Fenerbahçe: 26,0765 puan - sıralama 81.

Galatasaray: 18,7780 puan - sıralama 97.

başka söze gerek yok sanırım...
9 Eylül 2006 00:06   mesajın adresini al  

abbas
abbas
Ne yapalım ? Geçtiyse, ne yapalım ? Bana biri onu söylesin.. Fenerbahçe'yi kim tanır ? Beşiktaş kimin şeyinde dünyada ? İzninizle inceden bi anektot anlatacağım( Ne de kibarım, ölenler olur herhalde bu tavrım için)

Dünya Kupası'nda 3. olduk, her futbolcu gitti gideceği ülkeye.. Spor gazetelerinden birinin muhabiri de İtalya'ya gitti. Amaç; Emre'yle röportaj yapıcak. Röportajın sonunda diyor, Emre bir de Vieriyle konuşma imkanımız var mı, buraya kadar geldik.. Ve Vieri gelir..

Muhabir: Türk Milli Takımı'nı nasıl buluyorsunuz ?

Vieri: Gerçekten başarılı bir ekip, bunu da 3. olarak ispatladılar zaten..

M: Peki, Türk takımları hakkında bir bilginiz var mı ?

V: Ben de herkes gibi Galatasaray'ı biliyorum, gerçekten iyi futbol oynuyorlar, zaten Uefa'yı da aldılar vs..

M: Bildiğiniz Türk futbolcular kimler ?

V: Hakan Sukur tabiki. (ü süz ve Emre, Okan dışında ) Anlatıyor falan bizim Hakan'ı..

M: Peki, Fenerbahçe'yi nasıl buluyorsunuz ?

V: O kim ? Galatasaray'da mı oynuyor ?..

Tarih bunu yazar arkadaşlar, öyle altı sıfırı, bilmem ne sırasını değil..

Dipnot: Ben Beşiktaşlıyım. Amaç; Fener, Avrupa'nın sayılı takımlarından biridir diyenlere kapak olsun..

He derseniz ki, o dönem 2002 idi, 4 sene geçti.. Ne yaptı Fener bu 4 senede ?.. Hiç konuşmayalım isterseniz..
9 Eylül 2006 03:10   mesajın adresini al  

tbc
tbc
fener bu 4 senede adam aldı sattı.. ticarete vurdu olayı futboldan ziyade..
9 Eylül 2006 03:12   mesajın adresini al  

beşiktaş
beşiktaş
ulan fb liler kabul etmiyordu hani bu kurumu , bjk yi geçince mi kabul ettiler
9 Eylül 2006 03:14   mesajın adresini al  

tbc
tbc
forumun amacı sadece tartışma çıkarmak ve sinir bozmak ki..
9 Eylül 2006 03:18   mesajın adresini al  

abbas
abbas
Konuşmayayım diyorum, geç bunları anam babam diyorum yok. Şu görüntü hafızamdan silinmiyor arkadaş.. Bilenler bilir.. ( Filaşbek hesaabı)

Bakınız tarih 30.10.2001

Büyük ümitlerle başlamıştı F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi serüvenine. Ancak Barcelona maçıyla başlayan zincirleme kütü gidişler herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Sarı lacivertli takım, tarihindeki en kötü Avrupa mücadelesini yaparken, o gece kara bulutları dağıtmak, hiç olmazsa 1 puan almak için sahaya çıktı. 1 puana uzanıyorum derken, 90+2'de Rivaldo sahneye çıktı. Brezilyalı yıldız, F.Bahçe'nin bütün hayallerini yıktı.

Maç Star Tv'de..

Spiker: Evet sayın seyirciler, Fenerbahçe avrupadaki ilk puanını az sonra alıcak..

..

Faul, gerçekten kritik bi nokta. Sayın Şengül ne diyorsunuz ?

Ziya Şengül: Valla, Rüştü barajı iyi kurarsa gol yemez; nitekim de barajı iyi kurdu..

Spiker: Rivaldo geliyor.. Rivaldo..Ri... Ah, Rüştü!!.. Ah Rüştü, yazık oldu. Ve tarihte ilk kez bir Türk takımı, Şampiyonlar Liginden puan alamadan geri dönüyor..

Dipnot: Fenerbahçe ikinci kez katıldığı Şampiyonlar Ligi'nde kötü bir rekora ortak oldu. Çıktığı 6 maçta da yenilen sarı lacivertliler, attığı 3 gole karşın filelerinde 12 gol görüp, grubu 0 puanla tamamlayarak, Kosice ile birlikte Şampiyonlar Ligi tarihinde grubu puansız tamamlayan ikinci takım oldu. Kosice de 1997-98 sezonunda 6 maçı yenilgiyle kaparken, 2 gol atıp 13 gol yemişti.
9 Eylül 2006 03:22   mesajın adresini al  

hakan dinçer
hakan dinçer
fener uefa'yı alsın..fenerbahçe forması giyerim okulda anasını satıym!!
9 Eylül 2006 10:25   mesajın adresini al  

onurmetu
onurmetu
hakan ciddi misin? :S
9 Eylül 2006 12:10   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008