ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > kardeş kavgalarııı

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

manas
manas
kardeşlerinizle kavga eder misiniz sizde?
8 Eylül 2006 19:48   mesajın adresini al  

atalay
atalay
ooo sne ne diyorsun abim bana işkence yapardı o yüzden hiç bir kavgadan çekinmem çünkü çekebileceğim en büyük acıları çekmişimdir ben :) bir kere ayağımda hiç bir şey yok çorapla dışarı atmıştım kendimi peşimden kovaladı. sonra burnumu kanatmıştı. bende kanı silmeyevcem babama soyluucem dedim. goturdu zorla yıkadı...:) ehehe
kavga etmeyi 6-7 sene once bıraktık :)
çok acı çektim çook :D
8 Eylül 2006 19:51   mesajın adresini al  

uççççççççççççççç!!!
uççççççççççççççç!!!
oooo bzmkiler süper olur yemek masasındayız
-serpil su doldrsana
suyu doldrup uzatıyorum
-sen öyle tut ben bi ara alır içermmm
diioo bnm cinler tepede anındaa sonra baslıo kavga her türlüü
8 Eylül 2006 19:52   mesajın adresini al  

fransua
fransua
herseyi ispitlerse ediyoruz tabi:)
8 Eylül 2006 19:53   mesajın adresini al  

atalay
atalay
bi kere sofrada abimin üzerine ayran fırlattım da ağzıma .ıçmıştı :))
8 Eylül 2006 19:56   mesajın adresini al  

atalay
atalay
arabanın arka koltuğunda babama çaktırmadan deöverdi. salaklık bende... baba abim beni dövüyor desene .... :))
8 Eylül 2006 20:00   mesajın adresini al  

debussy82
debussy82
Kardeşini evcilik oynamak için çağırırsın oda sevinir garip çünkü onu hiçbir oyunna dahil etmessin.Birde senden daha fazla ilgi görüyorsa tam bir nefret odağın olmuşsa iyice sinir yaparsın.!Evcilik oynayalım die çağırırsın,sonra dersin ki sen bana çamaşırları getir ben ütü yapcam sonra o tamam ablacıım der sevine sevine gider çamaşırları getirir.Sonra sen ütüyü ısıtırsın o gelmeye dersin şunun ucundan tut sonra kızgın ütüyü alır eline basarsın ve ordan kaçarsın :)Sonra tabii ki ütü orda kaldığından çamaşır yanar ütü masası yanar.Sonra annen kardeşini döver :)Sende intikamını almış olursun :)Daha bunlar gibi neler neler :)
8 Eylül 2006 20:03   mesajın adresini al  

debussy82
debussy82
nasıl özledim bir bilseniz onu şuan diyorum ki keşke burda olsa da şu yastığı suratına yapıştırsam :)şaka bi yana 2 gün önce beraberdik onu çook özledim.!Öznur bu forumda bu yazılarnları görürsen yalakalık yaptığımı sanma valla billa seviyorum seni :)bunlar geçmişte kaldı kardeşimmmm :)
8 Eylül 2006 20:06   mesajın adresini al  

pinky chocolatte
pinky chocolatte
bz kardeşimle küçükken kumanda kavgası yapardk..gün başladıında ilk kim "kumanda bende!!" derse o zmn izlencek kanalı o belirlerdi..ama o kişi mutfağa bile hatta tuvalete bile kumandayla gtmek zornda kalrdı:D(rezilmşz yaa:D) kumandayı içerde es kaza unutursan kaptırdn!!:D
8 Eylül 2006 20:57   mesajın adresini al  

pinky chocolatte
pinky chocolatte
hiç özlemiorm ama o günleri yaa..öle devam etse sinir hastası olrdm heralde ilerleyen yıllarda..dha yeni yeni anlaşmaya başladk..:)
8 Eylül 2006 20:59   mesajın adresini al  

tutaste
tutaste
keşke bir kardeşim ya da abim ablam olsa da ben de kavga etsem:(((((
8 Eylül 2006 21:03   mesajın adresini al  

brcnbrc
brcnbrc
wala benm 2 tane abim oldugu için gözümün üstünde nie kaşım war die bile tartışma çıkıo:)maksat psikopatlık
8 Eylül 2006 21:16   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008