ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Arkadaşlar okullar açılıyor,yaz tatilinizde neler yaptınız,zamanınızı nasıl değerlendirdiniz?Mesela ben sadece 5 gün tatil yaptım onun dışında yaz okulundaydım,döner dönmez staja başladım,bütünlemelere kaldığım içinde sezon erken açılıyor.Sizlerin tatilide benimki gibi mükemmel geçmemiştir umarım:)
8 Eylül 2006 17:17
abbas
Bi güney yaptık tabi haliylen :) Bir ay kadar. Sonra'da kısa metrajlı tatil olayına girdim. 2-3 günlük yakın yerler. Ama genelde bezdim. Heh ek olaraktan kitap okudum :)
8 Eylül 2006 17:20
meert
süperdi,deniz kum geceler kızlarr:))))
8 Eylül 2006 17:22
geukche
yaz tatilinde yunanistandan fasa kadar uzanan bir interrail yaptım. oldukca eğlenceliydi:)
8 Eylül 2006 17:24
bero
20 gün tatile gittm hastalanıp geldm 1 ay da ewden çıkmadm o yüsdenn hiç bişe annamadm ben bu tatilden :(( tam iileştm tatil bitti :))
8 Eylül 2006 17:26
tutaste
evin içinde kendi kendime tatil turları düzenledim:))iki gün bir odada iki gün diğerinde falan derken vakit geçti işte:P
yurt dışından amcalar teyzeler dayılar kuzenler falan geldi samsun rize arasında gezilecek yerleri günü birlik seferlerle gezdik ve tatil bitti...
8 Eylül 2006 17:30
iksir
bi aksilikten dolayı ya ben hala tatil yapamadım, ama insallah haftaya başlıorum, ilk olarak istanbula gidicem, ordan çeşmeye) geçicem, burdan da alanyaya gidip (alanyasız olmaz) ankaraya dönücem, bi kaç gün sonrada canakkale turuna katılcam:)) nsl olsa okulum yok benim:)
8 Eylül 2006 17:30
hakan dinçer
yok tatil matil bana..2gün marmaris bi gün fethiye yaptım..bi b.k anlamadan geldim antakyaya..haftaya da izmire dönücem,bi daha okul :(((((((
8 Eylül 2006 17:33
fransua
1 Ay kemerdeydim.Hersey harikaydi.Ruscami gelistirdim biraz:) 3 Evlenme teklifi aldim.Eglencede sinir yoktu.Gerisini siz dusunun:)
8 Eylül 2006 17:55
lucy luyi
rüya gibiydi..bitti.
8 Eylül 2006 18:39
seizetheday
yazliga gittim, birde guney kore. ankara ozlemiyle gecen bi yaz tatiliydi iste... ama guzeldi
8 Eylül 2006 19:20
fanfan
Sarımsaklı- Ayvalık ve Assos Behramkale.Güzeldi,bazen sıkıldım ama genelde çok eğlendim.YAZ BİTMEseydi:(((
Ama bütünlemelerden sonra İstanbul'a gidicem belki sonrasında Ege turu veya Antalya. Belli olmaz.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/5933
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.