ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > sürekli küfreden insan modeli

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

corpus callosum
corpus callosum
Aslında başlığı ''sürekli küfreden erkek modeli'' olarak açmayı düşündüm ama haksızlık olacağını hissetim çünkü artık maşallah kızlar da geri kalmıyor artık erkeklerden bu konuda...
Anlayamadığım şu ki bir insan evladı nasıl her cümlesinin başında,sonunda ya da ortasında yani bi şekilde her lafında küfür kullanabiliyor???
Maç izlerken,trafikte,sinirlenilen bir olayda küfürü kısmen doğal karşılayabilsem de etrafımda gördüğüm yukarda bahsettiğim türden insanların hiç mi kendilerine ve etrafındaki insanlara saygısı yok???
Onlar küfrettikçe ben utanıyorum,yani bu bilindik klasik küfürler değil,''ana avrat'' cinsinden...ve malesef etrafımda bi kaç tane bu insanlardan var (sözüm meclisten dışarı)
Hatta türkçe bilmeyen hocalara neler sayıyor artık siz düşünün...

Tabi bi de bunların kızlarından türedi,bi de marifetmiş gibi gerine gerine söylüyorlar,bastıra bastıra...

Küfretmek alışkanlık haline mi geliyor insanda???
Peki kızlara yakıştırabiliyor musunuz bunu???
4 Eylül 2006 12:06   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
komik geliyor, hem kızlar hem erkekler için ama kızların ağzından daha bir komik oluyor =)
alternatif bir konu için bkz. "bir noktalama işareti olarak a. k." =)
4 Eylül 2006 12:08   mesajın adresini al  

diygicik
diygicik
bu konuda ilginç bi yapıya sahibim gerçekten küfür edemeyen bi insanım arkadaşlar:D fakat etrafımda öyle sevimli küfreden arkadaşarım varkiii diil kızmak itici bulmak son derece sevimli oluyolar yani diosunki hakkaten orda başka bişi denemezdi:))
4 Eylül 2006 12:17   mesajın adresini al  

e=m.c²
e=m.c²
etmemek gerek...
4 Eylül 2006 12:59   mesajın adresini al  

aleeea
aleeea
küfür etmeyelim,edenleri uyaralım aq .. :)
4 Eylül 2006 13:10   mesajın adresini al  

suit up!
suit up!
orta okuldayken çok sinirlenmiştim bi çocuğa çok fena küfür etmiştim, sonra bi baktım arkama hoca başımda duruyo... tabi ben dumur :S kadın dedi senin gibi bi kıza yakışıomu falan filan diye... hayatımın ilk ve tek ciddi küfürünü o zmn etmiştim. ama şimdi duyduğumda bile rahatsız oluyorum hatta nasıl olursa olsun bi kıza yakışmayan tek şey küfür bence. bi de insanlar ne zaman trafiğe çıkarlarsa o zaman küfür etmeyi öğrenirlermiş, bu da doğru bişey bence
4 Eylül 2006 13:20   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
Denizhan, onlar kız oğlan kız statüsüne giriyor =)
ben çok nadir küfür ederim, o da arada bir şarkı söylerken =)
4 Eylül 2006 13:21   mesajın adresini al  

manas
manas
emrahın annesine tecavüz edildikten sonra şerefsizler haylazlar pislikler deyişi aklıma geldi birden......
Küfür bazen çok gerekli oluyor ya...Tutamıyor insan kendini naaplım o da türkçemizin bir zenginliği yani...
4 Eylül 2006 13:24   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
bence senin ayak parmaklarından biri kokmuş =)
4 Eylül 2006 13:28   mesajın adresini al  

manas
manas
tabi yaa ...Ne şerefsizler var. Misal 80lik nineye tecavüz eden o evinden kaçırıp arabayla inşaata götüren iki şahısa ne diyecez haylazlar mı bedbahtlar mı?
Ya da şu isviçreli futbolculara veyahut brezilyalı basketçilere... Böyle liste uzar gider...Ya bunlara küfür etmesem kanser olurum içim ezilir...
4 Eylül 2006 13:29   mesajın adresini al  

manas
manas
ya bu arada alfabe yanlışı var. Q harfi yok Türkçede ondan tartışıyolar yoksa koyacaklar girecek TDK ya. Bir de bağlaç mı noktalama işareti mi o yönde de çok tartışma var...
4 Eylül 2006 13:39   mesajın adresini al  

atalay
atalay
başlık aramadan küfür yazsan bu başığın açılmış olduğunu görecektin...
edince utanıyorum zaten çok küfür eden bir insan değilim. alkllüyken arkadaşlarıma soyluyorum her küfür etmeme lütfen uyarın die.
sevmiyorum...
4 Eylül 2006 13:53   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

Bu başlığa mesaj ekleyemezsiniz. Başlık kilitlenip yeni bir adres verilmişse diğer başlıktan devam edebilirsiniz.

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008