ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
yanımdan bir sıra otomobil biiiiiiiiiipppp leyerek gecti de azonce...
ne düşünüyorsunuz düğünler hakkında. sizin düğününüz olacak mı? konvoylar ,kınalar,takı merasimleri..
3 Eylül 2006 19:42
alice kendi aleminde
şenlenmek hoş tabi de bana düğüne gerek yok gibi geliyor.. bir kutlama olsun en çok da ben oynayayım isterim:)
3 Eylül 2006 19:44
utanmaz'adam'
inşallah düğünümüz olur neden olmasın yahu:)öbür saydıklarını bilmem belki adet yerini bulsun diye olabilir ama takı merasimi kesin olmalı:)
3 Eylül 2006 19:44
utanmaz'adam'
ya ben bi de bööle takı ayırt etmem illaki para ya da altın olmasa da olur. ne bilim vadeli çek falan da olur:)ama karşılıksız olmasın tabi.yoksa icra ya veririm:P
3 Eylül 2006 19:50
alice kendi aleminde
düğüne harcayacagım parayla gidip arkadaşlarla eğlenırız.. ne işi var yaşlı yaşlı teyzelerin düğünümde.. evde çıtlasınlar çekirdeklerini..havaya fıstık da attırmıcam..
3 Eylül 2006 19:54
alice kendi aleminde
bi de sana altın takana sen de altın takarsın muhabbeti var.. çocugu olanlar altın takar oğlum-kzıım evlenirken altın gelir diye..
(çanakkale tarafında var bu maddiyatçı olay)
bize takılacak altınları babamın nikahında karısına taktılar yaaa:(((
3 Eylül 2006 20:14
fanfan
Etrafımdaki düğünlerde gelin ve damattan başka herkes eğleniyor!Bence zaten gelinle damat eğlensin diye yapılmıyo pek,akrabaların gönlü hoş olsun falan...Ama bi sürü angarya yav pek de uğraşmak istemiyorum açıkçası olursa mecburiyetten olur!
3 Eylül 2006 20:21
alice kendi aleminde
ben düğünümü bi kantin buluşması olarak ayarlıcam.. hepinizi zil zurna sarhoş edene kadar içircem:)
3 Eylül 2006 20:24
alice kendi aleminde
kiralık katilim olur msuun?
3 Eylül 2006 20:27
alice kendi aleminde
ben düğün olayına hiç girmesem kapı kapı dolaşıp şeker toplar gibi altın para vs toplasam :..
3 Eylül 2006 20:31
alice kendi aleminde
kaçarım da kaçırırım da..
aslında kaçmak-kaçırmak en iyisi.. en ucuzu
3 Eylül 2006 20:43
balcı
benim ne kadar ''ben düğün yapmam'' diyen akrabam varsa hepsi ana-baba isteği sebebiyle düğün yaptı.
bu nedenle ben düğün yapmak istiyorum hem de kapalı salonda,piyanist şantör eşliğinde... :))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/5817
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.