ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > müzik > rock n coke 2006 değerlendirmeleri

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

taharet musluğu
taharet musluğu
Geçen seneki kadar kalabalık göremedim festivalde.. Gogol Bordello en çok eğlendiren gruptu çoğu kişinin şarkılarını bilmemesine rağmen...Muse ne kötüydü ne süper..Kasabian beklediğim gibi çıktı.Burn sahnede dorian ve direc-t baya eğlendirdi bizi,duman falan artık heryere geliolar zaten hiç gerek duymadım izlemeye..Editors önümde gitarı attı içim gitmedi değil :p
4 Eylül 2006 08:24   mesajın adresini al  

yaw
yaw
Festivale damgasını vuran olay, editors'un vokali sahnede koşarken komik bi şekilde düştü ve bunu ört-pas etmek için olsa gerek koskoca gitarı seyircilerin üstüne attı :)

4 Eylül 2006 09:07   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
vega'nın vokali kilo almış sanki..
4 Eylül 2006 11:16   mesajın adresini al  

kenny
kenny
muse 1 numaraydı:) gittiğime değdi valla çadırda da kaldık beklediğim kadar çamura da batmadık.. tek sorunum hamburger ve pizzadan nefret ettim o kdr gerisi çoook güseldi :)
4 Eylül 2006 11:46   mesajın adresini al  

lucy luyi
lucy luyi
çok şey hatırlamıyorum. konser alanı değil kamp alanındaydı ama eğlence. bir ara girişte vadi seni görür gibi oldum ama hayal mayel hatırlıyorum o arayı (=
4 Eylül 2006 15:28   mesajın adresini al  

bad religion
bad religion
veganın vokali oldum olası araba gibidir zaten..h2000 geri gelsin rock'n coke istemiyoruz.. adamlar placeboya guano apese falan gündüz sahnesini veriolardı.. şimdi iki tane grup getiriolar ondan sonra 3 ay reklam yapıolar.. bi gitsinler yaa amatörlerin önünü açsınlar bari..
4 Eylül 2006 15:42   mesajın adresini al  

hypnotic paralysis
hypnotic paralysis
placebonun son albumdan çalmadığı parça kalıp kalmadınıı düşündük bi ara.yanlış hatırlamıorsam 7 şarkı çaldılar o albumden ama tabii brian molko için gelen we ezberini iyi yapmış insanlar wardı kalabalıkta buna söylenen görmedim fazla.
4 Eylül 2006 15:48   mesajın adresini al  

pleamar
pleamar
Hava 1. gün dondurdu 2. gün eritti.

80milyon gibi e hadi gidelim dediğimiz bir fiyatla bizi o alana zulasız sokup para harcamaya mahkum eden Kokakola, kendi festivalinde kolaları bu kadar pahalıya satarken, amele havuzuna benzeyen saçma bir suda güya soğutulan biralara 5 milyon verirken, normalde 1.450gibi ibnemsi bir fiyata hamburger satan mekdanılds festivalde ne tavukburgere ne hamburgere yer verirken bu adamların -bırakalım emperyalizmi bir yana oracıkta- bizi ayakta becerdikleri düşüncesine vardım. Ama apolitik gençliğiz işte, devam ettik sonra.

Keşke keşke Gogol Bordello'da içseydik, Kasabian, Editors daha önceden bilip dinleseydik dediğimiz oldu.

Vega'nın Deniz'i şarkı aralarına sıkıştırdığı gereksiz yorumlarıyla ve saatlerinin dışına çıktıklarından yapamadıkları vedadan dolayı mütemadiyen saçmaladı. Onun dışında iyiydi.

Duman Raknkokta niye özgürlüğün ülkesini çaldı hiç anlam veremedim. Erken çıktıkları, bir de ah, haberin yok, rüyanda görsen inanma gibi inceldiği yerden koparacak parçalardan çalmadıkları için tam coşamadık.

Ogün kendince baya coştu izledik yalnız o adamın soyadının "S"anlısoy olduğunu kimse bilmiyor.

Hayko Cepkin başladığında evde tv başında kendisine küfrediyorduk, festival alanına geldiğimizde gençlik denen kitlenin içinde bu herifin türevi olan, nerden geldiği, nerde yaşadığı, ne idüğü belirsiz birçok yaratık gördük, boş vakitlerimizi kendileriyle ilgili birçok zgindirik yorum yaparak geçirdik.

Gitmeden Supergirl Reamonn'a aitmiş onu öğrendik, eşlik ettik bu her 3 kızdan ikisinin parçasına.

Şebnem Ferah her zamanki gibiydi, önde olanlar basçıdan bir süre bahsettiler.

Din konusunda hiçbir önyargıya mahal vermeden, Kasabian'ın omzuna melekleri konmasını bekler gibi duran, istavroz çıkaran sonra elini önüne atıp dans eden ve "put your fucking hands up" diyen lavuk solistine "geysu şaşırma sabrımızı taşırma" derken grubu sırtlayan şapkalı mütevazı gitarist arkadaşa da selam etmeden geçemeyeceğim.

Placebo -sleeping with ghostsun taklidi olduğunu düşündüğüm- son albümden bir girdi bir süre çıkamadı. Başlarım nancy boy sonrası öpüşme şovuna; son parça konseri kurtarmıştır.

Muse.
4 Eylül 2006 16:40   mesajın adresini al  

dollyfatale
dollyfatale
placebo sahne önü. ikinci sıra.
creamfieldsı aratır dedim ortam. ortam kötüydü ama brian creamfields a bin bastı!

36 degrees beklioduk biz.
son 10 tourlarının playlistlerini çıkarınca playlist belliydi zaten ama 36 degrees de olcak gibiydi.
olmadı.
olsun.
black eyed çaldılar.

bu arada swg ile meds arasında ton ve sertlik olarak dağlar kadar fark vardır.

yeni albüm tam bi placeboya dönüş olmuştu.
swg ise elektronik tınılar barındıran
placebonun eski albümlerinden farklı bir albümdü.

hepsinin yeri başka kalpte
o ayrı :)
4 Eylül 2006 17:34   mesajın adresini al  

3daysofpeaceandmusic
3daysofpeaceandmusic
rakınkok...ehh muhabbet ve çadır olmasa pek gidilesi diildi en azından benım için ki muse ve place nedir bilmem anlamam...ikisinde de oturdum etraftaki insanları izledim ilginclerde belgesel gibi biraz da...duman da kaan kişisinin hallerine cok guldum hele o "ohh ohh ne guzel bura bura bura" şeklinde insanları gosterişi bayaa iiydi...gelen gruplardan da sadece onları oturup baştan sona dinledim ki hoşlaşmam pek ama başka şansım yoktu sanırım...
tuvaletler cok fenaydı yıne ve yenıden...öyle ki yıne de temizlikçi kişiliime burunup 1 saat temizledim bi tanesini...napıyım !
gelen kitle akbank şeysinde calısan arkadasın söylediine gore counlukla 90 dogumlu ve altı imiş....nası izin almışlar bilmem..ayrıca cadır alanının afganistan gibi olması da ayrı tartışma konusudur...dedim heralde bob marley de gelceymiş...bu kadar kolaymış yanı bişiler sokmak..helal olsun
sonuc olarak en onemlisi rock muzık diye dinlediiim bildiim hiçbir şey duymadım gormedim en azından gecen sene son gun cadırları toplarkene acdc calmıştı bi tane...
vallaha son olarak rock istanbul cok daha basarılı bi festivaldi amma gel gor ki yalan olmakla kalmadı rezil de oldu...hala sitesinde bişiler sacmalıo...
masstival bekloorz echoes production iyidir candır dedik beklorz bakalım nası olcek daha bi şey belli diil...ama cok basarılı olmasını beklorz...ekooz arkadasım adı bile önemli...
budur yanı nereye gidio bu paralar bilmorm ama o kadar açız ki bole organizasyonlara turk milleti olarak hiç sesimizi cıkartamıorz adam otoparka 8 milyon almış falan fılan...tekel sanki...
heh eve geldiimde woodstock izledim uyuduktan sonra falan...hehe komık oldu...çok şey kaçırdık kaçırıorz...
4 Eylül 2006 20:07   mesajın adresini al  

bakteri
bakteri
ya bu sefer zevk aldım ama gece çok suğuktu yaw:) placebo muse için gittim ama geriside iyiydi :) hayret :)
7 Eylül 2006 19:31   mesajın adresini al  

oh no!
oh no!
bence artık bi' yaş sınırlaması falan getirilmeli bu olaya. etrafta saçma salak "çocuk" görmekten bıktım. kasabian sahnedeyken; "bunlar da ne böyle be, insinler artık insinler" diyen zihniyetle beraber izlemek istemiyorum.
gogol bordello , editors festivalin en iyileriydi. hele ki , editors hayatlarında sergiledikleri en iyi performası sergilemiştir rnc'de eminim. =)
mercury rev de harikaydı. kasabian'a lafım yok ama sadece sahnedeyken seyirci ile iletişimi adam gibi kuramayıp, insanların hepsini coşturamadılar. ya da -ki bu daha büyük ihtimal- izleyiciler "kasabian" bilmiyolardı. neyse muse ise, daha önce izlediğim iki performansları kadar "muhteşem" olmasa da , harikaydı yine! gördüğüm en güzel sahne dizaynına da bu konserle şahit oldum.
+ performans sıralamasında ise; 1- gogol bordello
2 ve 3 - muse / editors arasında kararsızım.
 1   4 Ekim 2006 01:56   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008