ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
buraya rock n coke'a gelen arkadaşlar yorumlarını yazsınlar
dün öğleden sonra geldik, gece arabayla bıraktı arkadaş çadır pislik çamur falan çekemem birazdan tekrar yola çıkıcaz.
kasabian çok iyiydi bence, ve muse da iyiydi ama mus'un ilk iki albümünden sonra diğerlerini dinlemediğim için çoğu şarkıyı bilmiyordum..
sizden de yorumlar alalım
3 Eylül 2006 12:40
denizhan
unintended çalmamışlar.
olmaz öle muse konseri :)
3 Eylül 2006 12:43
'' i l k o ''
hayko cepkin süper bir açılış yaptı,yüksek sadakat da ses sistemi deyim,solistin sesi mi hiç güzel gelmedi bana.bir de şebnem ferahı izledim oda güzel di.
bugün de bence ogün şanlısoy ve duman ın performansları çok iyi olucak .
3 Eylül 2006 12:45
hypnotic paralysis
kasabianda bi şeyden haberi olmayan 18 yaş altı gençlik yüzünden rahat rahat izleyemedik ama iyilerdi.. muse iidi ama ben de bi unintended bekledim açıkcası..matt ve piyano bu kısmı bile bana yetti...
3 Eylül 2006 12:51
rose
sanki geçen seneki daha eğlenceliyli
3 Eylül 2006 13:17
banshee
bu sene biletimi sattım, vazgeçtim gitmekten malum gruplar! Yani fazlasıyla bir yorum yapamıcam ama şunu eklemem gerek geçen sene tüm grupları harikaydı. Bu sene sadece iki isim çekio muse, placebo bu amcalar zaten türkiyede konserler vermekte ara ara yane şimdi bu çamur yağmur da gidip donmaktan sa gitmemek daha iyi gibi geldi. rock n coke' un 2. senesinde ise gündüz grupları harikaydı ek olarak the rasmus vardı ki o kdr da ilginç bir isim deildi. Ama bu sene gündüzleride bir b.k yok. ilk senede ise hiç bir şey yoktu ama meraktan gidildi. Yani bu sene beni hiç bir şekilde tavlayamadı!
3 Eylül 2006 13:56
lithium
gitseydim sadece muse için gidecektim.. ama yorumları okuyunca pişman olmadım!
3 Eylül 2006 14:01
daydreamer
mercury revi izleyebildim 1azcık.iyilermiş.davul-klavye çok çok iyiydi.
3 Eylül 2006 15:18
'' i l k o ''
bugün ogün şanlısoy çok iyidi,vega da vasatı geçemedi bence.
3 Eylül 2006 15:40
'' i l k o ''
duman her zaman ki gibi çok iyidi
3 Eylül 2006 19:01
banshee
aman duman olsa ne yazar herifler ucuz konserde verdi, beleşede verdi, barda da çalıolar. artık biliorus nasıl olduklarını
3 Eylül 2006 19:24
kretzsche
heyecansız, gereksiz bir festival oldu
bence kasabian & gogol bordello iyiydi .. editors de iyiydi.. ama bunlar iyi olsa ne olur olmasa ne olur... gogol bordello'nun son albümünden başka dinlemişliğim yok hiçbirini.. muse de iyiydi ama iki konserine de gitmiştim ne gerek var üçüncüye.. zaten o ilk iki albümden beri de dinlemiyorum..
festivalin kitlesi ortalama bir kitleydi, yani müzikle çok içli dışlı insanlar değil de TVden oradan buradan gördüğünü dinleyen bir kitleydi, bu yüzden muse&placebo ve duman&yüksek sadakat&şebnem ferah gibi isimlere fit olmuşlardır
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/5815
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.