ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  teknoloji  yeni nesil ekran kartları

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 6

jjj
jjj
merhaba arkadaslar, bu atinin yeni cıkardıgı x1300, x1600 ve x1800 serilerini denemis olan var mı? hakkaten performans ve görüntü cok mu farklı eski ekran kartlarına göre??Yeni bir ekran kartı almayı düsünüyorum ama karar veremedim bi türlü..
~ 1027 gün   mesajın adresini al  

exelon
exelon
fark tabi ki var performans olarak ama ekran kartı iyi bişey alacaksan sırf ekran kartıyla olmuyor..

kasan iyi olacak soğutman iyi olacak en önemlisi powersupply ın iyi olacak..
güç emiyor maşşalah ateş gibi de yanıyor yeni nesil kartlar.

ha bi de tahminen bi en az 500 papeli gözden çıkarman gerek..son zamanlarda ki fiyatları tam bilmiyorum ama 500 düşük bi alt sınır bile olabilir

jjj
jjj
atinin x1300 80-149$ arası piyasada olacak x16oo de 149-189 arası.fiyatlar acıklandı, tanıtımları yapıldı ama henüz piyasada ürün yok....kasa cok saglam yeni..Ekrankartını bilerek almadım, bunları bekledim..Bakalım ne cıkacak..

exelon
exelon
bu fiyatlar yurtdışı fiyatlarıdır büyük ihtimal..2 katına yakın bişeyler bekleyebilirsin burda ama gene de yeni nesil bi ekran kartına göre fiyat olarak fena değil gibi duruyorlar. ya da ucuzlamış fiyatlar baya en son bi 7800gt için yurtdışında 600-700 dolar falan deniliyordu..

jjj
jjj
peki eskilerden tavsiye edebileceginiz ekran kartları var mı?bir de bu hafıza olayı kafamı karıstırdı.Benim bildigim 256 mb 128likten daha iyidir..ama fiyata bakınca bu iste bi bit yenigi oldugu kanaatine vardım.128 mb 100 dolar 256 mb 101 dolar, ne ki bu?
~ 1026 gün   mesajın adresini al  

yanıkekmek
yanıkekmek
intel onboard al cok guzelmis
~ 1024 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 6

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008