ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > sinir

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

corpus callosum
corpus callosum
genelde sakin biriyimdir
ama bazen öyle şeylerle karşı karşıya kalıyorum ki sinirden deliriyorum
en agresif insana bile taş çıkartacak bi kızgınlığa ulaşıyor sinirim
huyumdan dolayı da karşımdakine bişey diyemem kendi kendimi yiyip bitiririm
bu kızgınlık anında napmak gerek?
sinir nasıl geçer? (sizi kızdıran insana sövmeden ya da kırıcı olmadan)
30 Ağustos 2006 13:12   mesajın adresini al  

aleeea
aleeea
sinirlendiğim zmn kontrolden çıkabiliorum bazen..aşırı kırıcı cümleler weya hareketlerde bulunabiliorum..bnce en ii çözüm ılık bi duş alıp uyumak yada geyik bi arkadaş grubuna takılmak .. bide sigaram tabii ;) kendini yıpratma ceydacım ;)
30 Ağustos 2006 13:22   mesajın adresini al  

aleeea
aleeea
hehe az kaldı okullar bi açılsınn ohooooo :) balım ı da alırız bizim arkadaştan hehe...Balım ı tanıon mu sen ?
30 Ağustos 2006 13:30   mesajın adresini al  

asliii
asliii
ceyda bende senin gibiyim sinirlenirim ama karşımdakine yansıtamam. ama şunu anladımki insan oglu acımasız. sen kırmazsan onlar seni kırıyorlar. göstermek tvrını koymak gerekiyor. yoksa iiden iiye tepene çıkıyorlar.
30 Ağustos 2006 13:31   mesajın adresini al  

atalay
atalay
hiç bir şeyi içine atma seni rahatsız eden konuları karşındakine dozunu ayarlayarak söyle.
mutlaka birilerine derdini anlat.
ben artık böyle yapıyorum ve eskisi kadar patlamıyorum.
patlayıncada çabuk yatışırım zaten. sonra düşüünce çabucak yatışacağım şeye niye patlamışım diye düşünüce kendime cevap veremem.
:) hadi derler ya bu yaşta sinir olmaz diye :Pp
30 Ağustos 2006 13:53   mesajın adresini al  

beşiktaş
beşiktaş
akrep burcu musun
30 Ağustos 2006 14:04   mesajın adresini al  

abbas
abbas
Çıkıp ip atla hiç bi şeyin kalmaz
30 Ağustos 2006 15:12   mesajın adresini al  

witch®
witch®
ben de cabuk sinirlenirim ama werecegim tepki karsimdaki kisiye bagli olarak deisir!
kaybetmeyi goze alamayacagim, cok dder werdigim bi kisyse karsimdaki we cok buyuk bi hata diilse yaptigi sey kirici olmadan kizdigimi belli etmeye calisirim! ztn anlarlar halimden kizdigimi! ;)
ama gozden cikarabilecegim we bnm icin deersiz bi kisiyse oturup "aman kirmiym, ayip olmasin" fln die dusunmem, kirici dawranabiliorum o zmn!
30 Ağustos 2006 15:13   mesajın adresini al  

asliii
asliii
voleybol oynama şansımız yoksa napalım kafa koparalımmm:))) şaka bi yana söliyceksin kardeşim. bi ara öle bi olmuştumki kendimle çatışıyordum. ve bilmiyorum bilirmisiniz en kötüsüde kendisiyle çatışmasıdır insanın. onlar kırılmasın diye sölemiyorsun peki dedim senin kendinede mi saygın yok . sonra bi baktım sanırsam kendime söledigim laf agır geldi ve sölemeye başladım kibarca. anlamıyorsa kabalaşmak serbest:D
30 Ağustos 2006 15:30   mesajın adresini al  

asliii
asliii
yürü be gökce :D
30 Ağustos 2006 15:50   mesajın adresini al  

tutaste
tutaste
uykuuuuuuuu...en güzel çare..

30 Ağustos 2006 15:59   mesajın adresini al  

3daysofpeaceandmusic
3daysofpeaceandmusic
hiç sinirlenmediğim için ve evet hiç hakaten...karsımdaki insanı da istemeden sinir ederim....titretirim ben nabıyım...nesse olmadı bu...
30 Ağustos 2006 22:20   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008