ne kadinin erkege ne de erkegin kadina siddet uygulamak gibi bi hakki yoktur, sebep ne olursa olsun hakki da olamaz...
yurumuosa iliski we bazi srnlar warsa siddet uygulayarak duzeltilemez o srnlar, o yusden en guseli birakip gitmek...
bana diil siddet, hakaret edebilecek bi adama bile tahammulum olamas, hic denemesin...
31 Ağustos 2006 19:33
üstteki
sevgilisini dövmeyen dizini döver =) duymayanlar için tekrarlamak istiyorum,belki televizyonunu yeni açan izleyicilerimiz vardır..
31 Ağustos 2006 19:51
kenny
sincityden taktiği kaptım ben iso:) orda ki kız güzel yeri hedef seçmişti:)
31 Ağustos 2006 20:33
kenny
ee şiddeti destekleyip aklıma sokana bak:P
31 Ağustos 2006 20:41
bbaykul
şiddete maruz kaldım:'(
31 Ağustos 2006 20:52
alice kendi aleminde
tokat giib laflar şiddete girer mi?
31 Ağustos 2006 22:11
comandante
Kadından korkmayanı allah taş yapara Ferit taş
31 Ağustos 2006 22:25
dea tacita
şu kadarını söliim kavga etmek çok eğlenceli bi yandan canın acıo bi yandan gülüosun çok zevkli ben şahsen erkek arkadaşımla karşılık lı birbirimizi tekme tokat döverdik arada gülme krizinede girioduk çok eğlenceli =))))))
31 Ağustos 2006 22:53
dea tacita
yok cnm kiiim ben miii??? ne alakası var ya ne alakası var ehuehueheu
31 Ağustos 2006 23:05
dogujan
sende sütkardeş deme böle şeler
ben değil tokat bi yeri incinmesinden bile korkuyodum
31 Ağustos 2006 23:25
comandante
Bzi seninle bulamadık ki bi de şiddet uygulayalım be sütkardeş. Bulsam kuş sütüyle besleyecem kuş sütüyle :D :D :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/5746
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.