ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Evet konu net. var mı bunu yapan veya buna maruz kalan aranızda. Yaptıysanız sizi bunu yapmaya ne mecbur etti. maruz kaldıysanız karşınızdaki neden bunu yaptı?
29 Ağustos 2006 22:13
penelope
yapan söyler de şiddete maruz kalan söylemez bence
29 Ağustos 2006 22:19
corpus callosum
birine tokat atasım var
29 Ağustos 2006 22:20
penelope
tamam o zmn fırat o kişiyi yakalıyacağın noktayı bulmuşsun =)
29 Ağustos 2006 22:24
corpus callosum
muhammed,ali'nin kuzenisin die ses cıkartmıom bak tepem fena atık
ama benim tokadım tek bi kişiye gidicek yakında az kaldı:D
29 Ağustos 2006 22:25
mhd...
wooowww ceyda palamaya hazır bomba gibi walla tamam ceyda sustum sakin ol :)))
29 Ağustos 2006 22:26
pinky chocolatte
ben bi kere tokat atmştm yaa..çok karşıymdr böle şelere ama yapamıycamı sanıp bi de ben kızgınken dalga geçerek üstüme gelnce yapıvermştm..
29 Ağustos 2006 22:29
soulfly free
elleri bağlanmış, kesilmiş 5 yaşındaki çocuk bunları yapan babası için "ben onu affettim" dedi
"hoşgör sen affet gitsin aldırma
büyüklük sende kalsın sonunda"
29 Ağustos 2006 22:30
pinky chocolatte
ztn ayrldm o tokat itibariyle..:)
29 Ağustos 2006 22:30
comandante
Olmamalı bence de ama şimdi sen bu hayvan benzetmesini yapınca anlatacak arkadaşlar da anlatmayacak bizim forum çöpe gidecek be abi :((
29 Ağustos 2006 22:49
keramet
ya tartışmalar sırasında kolumu çizmesi yada mıncıklaması canımı acıtacak şeyler yapıldığında gözüm dönüyor kendimi çok çok çok zor tutuyorum. Hiç bi kıza kaba kuvvet uygulamadım allahta göstermesin zaten, çünkü kendimi bu konuda tanıyamıyorum.Açıkçası sonuçları ne olur bilmediğimden olsunda istemem=)
30 Ağustos 2006 00:08
comandante
Vay bea hiç kimse şiddet uygulamamış kantinde Herkeş şiddet mağduru :))
30 Ağustos 2006 00:10
aleeea
denemek lazım ... :p
30 Ağustos 2006 00:11
elif*
şiddetmi :)
sıkar bıraz ueheuh :)
30 Ağustos 2006 00:14
keramet
ya bende merak ediyorum ne olacağını ki aldatıldığımı 2 metre önümde gördüğümde bile vurmadım tuttum kendimi =) yok abi ben vurmam allah büyük konuşturmasın ama vurmadımda vurmiyacamda :)
30 Ağustos 2006 00:18
tbc
o iki kelime yanyana yakışmış mı hiç?
30 Ağustos 2006 00:32
mighty_soul
kanka el kalkmaz di mi kızlara nen :D
30 Ağustos 2006 00:37
üstteki
Sevgilisini dövmeyen dizini dövermiş =P
30 Ağustos 2006 01:40
abbas
Elini korkak alıştırmayacaksın :) Şakası bile ne ?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/5746
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!