ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > FB'li Kezman Sırp çeteci mi?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

deniz bölükbaşı
deniz bölükbaşı
mahmut iyi güzel demişsin provake etmeyelim diye zaten provake edicek bir cümle değil benimkisi gerçekten bu ülkede armasında ve formasında türk bayrağı olan tek kulüp beşiktaş bunuda nerden elde ettiğini söyledim! ayrıca fbli arkadaşların rakip takımdaki arkadaşlarına ettiği bazı laflar varki burda söylemek istemiyorum zaten yazıları taradığınızda ortaya çıkar neyin ne olduğunu neyse bu konuyu uzatmanın alemi yok tabuları yıkmak zor herkesin doğrusu kendine...
29 Ağustos 2006 23:01   mesajın adresini al  

balcı
balcı
herkesin doğrusu kendine olduğu doğru.ama bence bir ortayol bulmak,uzlaşmak daha iyi.yoksa herşey çirkinleşiyo.
29 Ağustos 2006 23:03   mesajın adresini al  

meybuz
meybuz
Mesele milliyetçilikle alakalı değil ki? Adamın yaptığı zafer işareti tüm Sırpları temsil eden bir işaret değil.Çetnik denen kanlı örgütün kullandığı bir işaret.Bilmeyen için hatırlatayım bu örgüt ne yapmıştır?Babaoğlu'nun dediği gibi gerçekten Bosna savaşında birçok katliama karışmış pis bir örgüt.Bosnalılardan banane diyen varsa onlara da diyecek lafım yok.

Kezman'ın yaptığı hareket Sırplığıyla veya milliyetçiliğiyle alakasız.Şöyle düşünelim,ABD-Suudi Arabistan maç yapıyor ve Suudi golcü gol attıktan sonra formasının altındaki Usama Bin Ladin baskılı tişortu tüm Amerikalılara karşı gösteriyor?Nedir bunun mantığı şimdi?Çetnik çetnik diye bir yerlerimi yırtıyorum siz işi Sırp milliyetçiliğine dökmüşsünüz.Bir de bana kötüniyetli diyen çıkmış.Ortada,binlerce insanın ölümünden sorumlu bir örgütün taraftarlığını kışkırtıcı biçimde yapan bir adam var.
29 Ağustos 2006 23:16   mesajın adresini al  

balcı
balcı
ii kezmanın allah belasını versin,sktirsin gitsin ülkesine,ok ?

insanı bu hale getiriyosunuz..
29 Ağustos 2006 23:27   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Kezmanın eline bakacağınıza Burak'ın eline bakın beyler Futbolu asıl o kirletiyor.
29 Ağustos 2006 23:30   mesajın adresini al  

meybuz
meybuz
Arkadaşım ben anlatamıyorum sanırım derdimi?Türkiye'de Bosna Savaşına ciddi bir hassasiyet var diyorum,herif böyle abuk subuk işaretler yaparsa gene ciddi sorunlar çıkabilir.Sadece dikkat etsin davranışlarına.Bir kere olsunda Fenerbahçeliyseniz tuttuğunuz takımın kimliğini bir kenara koyun da insanlık adına düşünün.
29 Ağustos 2006 23:32   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Yaparsa konuşursunuz o zaman Tolga. Doğmamış çocuğa don biçmenin alemi yok.
29 Ağustos 2006 23:33   mesajın adresini al  

meybuz
meybuz
Pekala ben Babaoğlu sempatizanı biri değilim;ama adamın uyarısı mantıklı ve sadece bunu destekliyorum.
29 Ağustos 2006 23:36   mesajın adresini al  

balcı
balcı
taa ilk yorumuma bakarsan tolga yaptığınız yorumlarla ilgili testi kırılmadan adamı dövmek ve diğer takım holiganlarının tahriklerine davet çıkarmaktır demiştim bu konunun gündeme gelmesiyle ilgili.bence siz konuşmadan ve olayları gündeme getirmeden önce bunun sonu nereye gider diye düşünmelisiniz...
29 Ağustos 2006 23:36   mesajın adresini al  

meybuz
meybuz
Hareket yapmadan sırf bu mesajlar yüzünden kışkırtılmış birilerinib Kezman'ı döveceğini hiç sanmıyorum.Dövecek olan adam GS içindeki Fethullahçıları da döverdi.
29 Ağustos 2006 23:41   mesajın adresini al  

balcı
balcı
dövmekten değil,kışkırtmaktan ve kezmanı provoke etmekten bahsetmiştim.maalesef ki tenezzül edip okumamışsın bile o halde yazdıklarıma nası cevap verebiliyosun.biz boşuna konuşuyoruz,dediğini körü körüne savunan ,karşı fikri savunan biriyle daha fazla tartışmak istemiyorum.ii geceler.
29 Ağustos 2006 23:45   mesajın adresini al  

balcı
balcı
karşı fikri dinlemeyen olacaktı
29 Ağustos 2006 23:47   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008