ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  spor  FB'li Kezman Sırp çeteci mi?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

meybuz
meybuz
İlginç bir haber:

Milli maçlardan sonra Kezman'ın parmaklarıyla yaptığı işaretin altında yatan anlam su yüzüne çıktıkça yıldız futbolcuya yapılan eleştiriler artıyor. 27 yaşındaki golcü isim Sırbistan Karadağ - Bosna Hersek maçından sonra attığı golün ardından Bosna tribünlerine önünde 'çetnik' işareti yapıp gol sevincini yaşamıştı. Bu yüzden Kezman'ın Çetnik terörü olarak tanımlanan Sırp Milliyetçiliği daha çok gündeme gelecek

Dün akşam NTV de yayınlanan 90 dakika programında Haşmet Babaoğlu Sırp Futbolcu Kezman konusunda çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

FB’nin problemli Anelka’dan kurtulmuş olabileceğini ama daha çok problemli Kezman’ı transfer ettiğini söyleyen Babaoğlu gerekçelerini şöyle özetledi.

“Futbolcu futbolcudur. Milliyetlerini tartışmayız. Ancak milliyetleri tartışanları tartışırız.
FB liler belki kızacaklar ama Bosna olaylarında kalplerinin nasıl sızlandığını da biliyorum. Onun için açıklıyorum bunları.
Bu Kezman gol attıktan sonra Çetnik işareti yapıyor. Tekrar ediyorum milliyeti tartışmam ama milliyeti tartışan bir adamı tartışırım. Kezman gol atıyor ve Çetnik işareti yapıyor.
Çetnik 2. dünya savaşı sırasında Nazilerle işbirliği yapan Monarşik, son derece acımasız ve hain Sırp çetelerine verilen addır.
Kosova ve Bosna savaşı sırasında Sırplar kendilerine Çetnik dediler.
Belçika, Fransa, Hollandalılar Sırplara Çetnik derler, Avrupa Çetnik olarak adlandırır bunları.
Birisi bu oyuncuyu uyarmalı.
Bu çocuk Bosna-hersek Sırbistan maçında Bosna’ya gol attıktan sonra, utanmadan o Bosnalıların karşında Çetnik işareti yapmış adamdır. O Bosna’da bu Çetnik işareti yapan milisler Bosna savaşında masum 200 bin kardeşimizi öldürdüler. Bu işareti yaparak öldürdüler.
Bu işin şakası yok.
Bu karanlıktan aydınlığa çıkalım. FB bu rahatsız çocuğu rahatlatsın.
Yanlız futbol dünyası değil Kezman’da kazansın böylece.”

http://www.8sutun.com/node/19285
~ 732 gün   mesajın adresini al  

banshee
banshee
yok yok amerikan ajanı o :)

comandante
comandante
Konu ile ilgili

Bakınız

meybuz
meybuz
Bence hemen topyekun karar vermemek lazım.Adam cidden Çetnik işareti yapıyor.Babaoğlu'nun Fener'e karşı takındığı tavrı bilmem,o konuda yorum yapamam.Belki sırf Fener'i sevmediğinden bu konuyu dile getirmiş olabilir ama Kezman bu hareketi Türkiye'de de yaparsa sorun yaratabilir cidden.

3daysofpeaceandmusic
3daysofpeaceandmusic
hayır efendim kendisi sadece sırt kesecisidir...ailesi bu duruma daha kezman kucukken cok sert çıkışmıştır ama ufak kezman kafasına koymuştur ve hamamlarda çalışmaya baslamıştır...lutfen yanlış anlaşılmasın....

deniz bölükbaşı
deniz bölükbaşı
eğer bu hareketi saraçoğlunda yaparsa! o zaman kıyamet kopar çünkü bu sırpların dünya üzerinde en nefret ettiği ırk biziz bizimle yaptıkları savaşta biz çok şehit verdik onlarında çok canı yandı ve bosnalıları sırf müslüman oldukları için katlettiler! aslında birbirlerinden bir farkları yok! onun için bu hareketin gerçek hedefi biziz eminim ki kezmanın içinde sırp milliyetçiliği var! bunu türkiyede göstermediği sürece sorun olmaz ama eğer ki bu hareketi yaparsa nasıl sonuçlar ortaya çıkar onu bilemem eğer ki FB de sahiplenirse nasıl bir tepkiyle karşılaşır onu hiç bilemem...

soulfly free
soulfly free
ben dün izledim programı
haşmet çok doğru konuştu
hatta kezman ve fener lehineydi sözleri
"türk milletinin hassasiyetini göz ardı etmesin" e getirdi lafı

deniz bölükbaşı
deniz bölükbaşı
burda spora siyaseti sokan haşmet babaoğlu değil kezman ve onun gibi düşünen oyuncular! Di Canio da neo-faşist selamıyla gündeme geldi çok eleştiri aldı! eğer kezman bu hareketi türkiyede yapmazsa sorun olucağını sanmam ama olurda yaparsa işte o zaman gerçekten yer yerinden oynar çünkü o hareketin altında yatan türklere ve türk şehitlerimize nefret ve hakaret yatıyor bunu bilmeyen yoktur...

kretzsche
kretzsche
size bir hikaye anlatmak istiyorum

bir zamanlar Trabzonspor ve Milli Takım'ın golcüsü olan büyük Orhan (Çıkrıkçı) bir maçta gol attıktan sonra istavroz çıkarmış. İstavroz, hıristiyanların yaptığı bir işarettir, bilirsiniz.

Orhan'a sormuşlar, "yahu niye yaptın o hareketi?" diye.. Orhan da .. "bütün ünlü futbolcular yapıyor ben yapınca mı olay oldu?" demiş..

işte trajik bir öykü.. adam daha yaptığı işaretin ne anlama geldiğini bilmiyor..

Kezman'ı da bu tür bir saçmalık yapmadan uyarmak lazım, üstteki yazıya bakılırsa

kretzsche
kretzsche
bu arada bu anlattığım öyküye çok gülerim .. Orhan ne kadar da hıyarmış yahu =)

soulfly free
soulfly free
puahhahahaha vadi süpermiş

balcı
balcı
testiyi kırmadan adamı dövmekten başka bi işe yaramaz bence bu tartışalar.bence bu tartışmadaki tek amaç da rakip takımların belaltı malzeme arayan taraftarlarının(aslında holiganlarının,türk futbolunun içine edenlerinin)eline malzeme vermektir.Haşmet Baabaoğlu'nun bunu gündeme getirmesindeki amaç yalnızca budur.
bunun üstüne giden rakip takım taraftarları açacakları pankartlarla bence Kezman'ı tahrik edecek ve Kezman'ı milletçe düşman ilan ettirecektir.Kezman da bu hareketin ardından takımdan kovulursa olan yine Türkiye'nin parasına,futboluna olacaktır.Ama bunu düşüneyemen holigan adiler de bunu zafer gibi kutlayacaktır.bu bi komplo teorisi değil arkadaşlar,adama daha bismillah geleli 1 gün olmadan ırkçı da oldu.

meybuz
meybuz
Arkadaşım şunu anlamıyorum,adamın böyle bir vasfı var gerçekten.İnsanları kışkırtmak için de böyle çirkin hareketler yapıyor.Bunun nesini tartışmayalım?Ülkemizde Bosna Savaşına karşı büyük hassasiyet var herif her gol sonrası bu tip hareketler yapacak biz de onu hoş göreceksek hiç maç izlemeyelim.

balcı
balcı
işte dediğim bu:daha önce bir kez yapmış bu hareketi,sen ise her maçta yapcaksa ooooooo hiç maç izlemeyelim diyosun.ben de diyorum ki bence bu konuların açılması kışkırtma amaçlı bilinçli ,yazarlar bunların konuşulmasını istiyo,maalum imam hessabı da rakip takım holiganları bunları pankartlarına taşıyacak,marşlar yazacak,Kezman'ı kışkırtacak,buna karşılık olarak da elbet bi yerde patlayacak ve Fb de bu futbolcuyu göndermek zorunda kalacak.olan Türk futboluna ve fenerbahçeye olacak.bazı edepsizler de bunu zafer kazanmış gibi kutlayacak.

corpus callosum
corpus callosum
rahat bırakın kezman'ımı

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008