ben de sevdiğim bi insanın başkısına olan sevgisini kıskanırım..
başkasının ona olan sevgisini kıskanmam!
25 Ekim 2006 22:25
pascalsalih
her turlu kiskanirim walla sevdiim insan 24 saatini de benimle gecirmesi lazim cunku birbirimizden baskasini gormememiz lazim... walla 3 yasindaki kardesinden bile kiskanirim
25 Ekim 2006 22:32
sabloncu
şahsen kıskanç deilimdir ama eğer karşımdaki kıskanç olmamı istiyorsa çok güzel rol de yaparım.
tabi bir de "sen beni hiç sevmiyorsun amaaaa, bak şaziment'in sevgilisi ona etek bile giydirmiyo, adam seviyo işte sense sallamıyon beni" ile "gelme bu kadar üstüme boğuyorsun beni bak rezil oluyorum arkadaşlarıma" arasında denge tutturmak lazımdır.
25 Ekim 2006 22:34
mafia!!
salih seni çook kıskanıom kim o yanındakiler??henüz 3 yasında i kardesim var seni ondan bile kıskanıorum :))
25 Ekim 2006 22:35
pascalsalih
aslan ismail turutu dinniom cok eglenceli ya asenayla neler yasandi bi bilsen ibodan kiskaniom onu ibo bitti
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/5731
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.