ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
sana hangi konuda kıskançlık yapıyosa aynısını sen de ona yapacaksın ki anlasın ne demek olduğunu:)bak bakalım bi daha yapıyo mu:):):):)
böylece sınırlarını öğrenir:)
29 Ağustos 2006 14:56
mhd...
ben sanırsam çok kıskancım, kıskandığım zamanlar da kontürol den çıkıom ne yapim elimde olmayrak yapıom,tamamen istem dışı oluyo zaten ilişkilerimin çoğu kıskançlığım yüzünden bitmiştir :((((
29 Ağustos 2006 15:12
armin
Dozunu ayarlayamam ama kıskançlığımı yok edebilirim.
29 Ağustos 2006 15:32
sinemmm
ben biraz öleyim galba.
29 Ağustos 2006 16:30
saliyaa
bende dengesizlerdenim
ama çok kıskançlıktan değil alakasız yerlerde kıskandığım için:)belkide dengesiz bir sefgilim olduğu içindir:P
29 Ağustos 2006 17:09
keramet
sırf kıskançlığı yüzünden 2 senelık ilişkim bitti dozu çok iyi ayarlanmalı yoksa ilişki finito oluyor.
29 Ağustos 2006 17:12
üstteki
kıskançlık musluğum var,açıyorum kapatıyorum..
30 Ağustos 2006 02:18
aleeea
nayır!
31 Ağustos 2006 00:47
üstteki
size de birer tane taktıralım =)
31 Ağustos 2006 10:04
fanfan
Çok kıskancım ama belli etmem
31 Ağustos 2006 20:52
biyolokum
biyolog olarak herşeyin dozunu iyi ayarlarım.. okadar fizyoloji dersimiz var...
1 Eylül 2006 02:16
iksir
insan sewdiğini kıskanır, illaki sewgiline güvensizlik anlamına gelmez bu, belki sewgilin cok ii niyetli ama onun karsısındaki öle değil, acayip kurlar yapıo, sewgilinin ilgisini cekmeye calısıo, sen fark edıosun ama sewgilin etmio, bu durumda '' aaaa bu sewgilime karsı haksızlık, eger kıskanırsam ben de karaktersiz olurum'' diyemezsin ki...
ha tabi ota b*ka sorun cıkarmayacaksın, bu cok gereksiz, yokl nie konustun, nie görüstün, böyle kısıtlamalarla hiç bi yere warılmaz, önce bakacaksın analiz yapacaksın, ortada tehlikeli bi durum warsa o zaman konusacaksın, sewgilinin haberi war mı? bu durumdan hosnut mu? eger bu soruların cevapları ''ewet haberım war cok ta hosuma gıdıo'' görüntüsü altında '' aaa olur mu hayatım o benim arkadasım ayıp ediosun'' seklınde ise o zman sewgilini parcala gitsin:)
1 Eylül 2006 08:13
bero
yok ya ben ayarlıamiormm..önce biras sabrediormm snr patliormm..walla snr da gözümm dönüoo:pppp
9 Eylül 2006 02:19
idempotent
ayarlanır tabiki, tatlılıkla herşey hallolur. 1 senelik ilişkimde 1-2 kere kıskandım erkek arkadaşımı, tabi onun da etkisi çok büyüktü...
9 Eylül 2006 19:34
üstteki
toptan musluk takabilirim,indirim de yaparız..
9 Eylül 2006 19:36
halid e.a.&
kıskançlığın dozu olmaz.eger dakika başı telefonla aramıyorsa her an nerdeydin ne yapıyorsun diye sormuyorsa , kısknaçlık makul sınırlar içerisindedir.
30 Eylül 2006 18:02
queen of bongo bong
hayırrrrrrr,manyak gıbıım
4 Ekim 2006 19:33
üstteki
kendimi kontrol edemiyorum,bütün cinler tepemde, şaka yapmayın dostlar,bugün biraz var bende..
5 Ekim 2006 12:20
güveeen
Çoook kıskancııım çoook.Kız arkadaşım hakkında bile değil sadece,başkalarının ağzından eski kız arkadaşlarımın adını bile duymak rahatsız ediyo. "O derece" bütün kızlar benim sanki (bkz.The world is mine)
6 Ekim 2006 21:51
comandante
Herşeyi kıskanırım asla dozunu ayarlayamam Sonuçta kaybeden belki ben olurum ama ne yapayım Boğa Burcuyum ve çok kıskancım
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/5731
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!