ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
o kim,bu kim,nerdesin,nerdeydin,onla neden konuştun,bunla neden buluştun,üstündeki ne böyle?
beni bi erkekle konuşurken görünce ''beni kıskandırmaya mı çalışıyorsun?''
bi kızla konuşurken görünce ''başkalarına gösterdiğin ilginin yüzde birini neden bana göstermiyorsun?''
bıktım artık bu sorulardan...
sizin de hayatınıza kıskançlıklarından ve paranoyaklıklarından illalah getirmiş insanlar var mı?
bunun bi ölçüsü olması gerekmez mi?
kıskançlığın da bir boyutu olması gerekmez mi?
29 Ağustos 2006 14:48
burcu burcu
sana hangi konuda kıskançlık yapıyosa aynısını sen de ona yapacaksın ki anlasın ne demek olduğunu:)bak bakalım bi daha yapıyo mu:):):):)
böylece sınırlarını öğrenir:)
29 Ağustos 2006 14:56
mhd...
ben sanırsam çok kıskancım, kıskandığım zamanlar da kontürol den çıkıom ne yapim elimde olmayrak yapıom,tamamen istem dışı oluyo zaten ilişkilerimin çoğu kıskançlığım yüzünden bitmiştir :((((
29 Ağustos 2006 15:12
armin
Dozunu ayarlayamam ama kıskançlığımı yok edebilirim.
29 Ağustos 2006 15:32
abbas
Sanki bu iş için yaratılmışım.
29 Ağustos 2006 15:38
witch®
sanirim bnm kiskanclik duygum yok :(
yani coookk nadiren kiskanirim we asla belli etmem!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/5731
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.