gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

İlişkiler - kıskançlığın dozunu ayarlayabiliyor musunuz?
 Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
burcu burcu
burcu burcu
sana hangi konuda kıskançlık yapıyosa aynısını sen de ona yapacaksın ki anlasın ne demek olduğunu:)bak bakalım bi daha yapıyo mu:):):):)
böylece sınırlarını öğrenir:)

29 Ağustos 2006 14:56  mesajın adresini al  
mhd...
mhd...
ben sanırsam çok kıskancım, kıskandığım zamanlar da kontürol den çıkıom ne yapim elimde olmayrak yapıom,tamamen istem dışı oluyo zaten ilişkilerimin çoğu kıskançlığım yüzünden bitmiştir :((((

29 Ağustos 2006 15:12  mesajın adresini al  
armin
armin
Dozunu ayarlayamam ama kıskançlığımı yok edebilirim.

29 Ağustos 2006 15:32  mesajın adresini al  
sinemmm
sinemmm
ben biraz öleyim galba.

29 Ağustos 2006 16:30  mesajın adresini al  
saliyaa
saliyaa
bende dengesizlerdenim
ama çok kıskançlıktan değil alakasız yerlerde kıskandığım için:)belkide dengesiz bir sefgilim olduğu içindir:P

29 Ağustos 2006 17:09  mesajın adresini al  
keramet
keramet
sırf kıskançlığı yüzünden 2 senelık ilişkim bitti dozu çok iyi ayarlanmalı yoksa ilişki finito oluyor.

29 Ağustos 2006 17:12  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
kıskançlık musluğum var,açıyorum kapatıyorum..

30 Ağustos 2006 02:18  mesajın adresini al  
aleeea
aleeea
nayır!

31 Ağustos 2006 00:47  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
size de birer tane taktıralım =)

31 Ağustos 2006 10:04  mesajın adresini al  
fanfan
fanfan
Çok kıskancım ama belli etmem

31 Ağustos 2006 20:52  mesajın adresini al  
biyolokum
biyolokum
biyolog olarak herşeyin dozunu iyi ayarlarım.. okadar fizyoloji dersimiz var...

1 Eylül 2006 02:16  mesajın adresini al  
iksir
iksir
insan sewdiğini kıskanır, illaki sewgiline güvensizlik anlamına gelmez bu, belki sewgilin cok ii niyetli ama onun karsısındaki öle değil, acayip kurlar yapıo, sewgilinin ilgisini cekmeye calısıo, sen fark edıosun ama sewgilin etmio, bu durumda '' aaaa bu sewgilime karsı haksızlık, eger kıskanırsam ben de karaktersiz olurum'' diyemezsin ki...
ha tabi ota b*ka sorun cıkarmayacaksın, bu cok gereksiz, yokl nie konustun, nie görüstün, böyle kısıtlamalarla hiç bi yere warılmaz, önce bakacaksın analiz yapacaksın, ortada tehlikeli bi durum warsa o zaman konusacaksın, sewgilinin haberi war mı? bu durumdan hosnut mu? eger bu soruların cevapları ''ewet haberım war cok ta hosuma gıdıo'' görüntüsü altında '' aaa olur mu hayatım o benim arkadasım ayıp ediosun'' seklınde ise o zman sewgilini parcala gitsin:)

1 Eylül 2006 08:13  mesajın adresini al  
bero
bero
yok ya ben ayarlıamiormm..önce biras sabrediormm snr patliormm..walla snr da gözümm dönüoo:pppp

9 Eylül 2006 02:19  mesajın adresini al  
idempotent
idempotent
ayarlanır tabiki, tatlılıkla herşey hallolur. 1 senelik ilişkimde 1-2 kere kıskandım erkek arkadaşımı, tabi onun da etkisi çok büyüktü...

9 Eylül 2006 19:34  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
toptan musluk takabilirim,indirim de yaparız..

9 Eylül 2006 19:36  mesajın adresini al  
max.j.one
max.j.one
ben sevmiyorum gitmem yani bensiz nie gitsin ki saçmalık

30 Eylül 2006 10:37  mesajın adresini al  
halid e.a.&
halid e.a.&
kıskançlığın dozu olmaz.eger dakika başı telefonla aramıyorsa her an nerdeydin ne yapıyorsun diye sormuyorsa , kısknaçlık makul sınırlar içerisindedir.

30 Eylül 2006 18:02  mesajın adresini al  
queen of bongo bong
queen of bongo bong
hayırrrrrrr,manyak gıbıım

4 Ekim 2006 19:33  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
kendimi kontrol edemiyorum,bütün cinler tepemde, şaka yapmayın dostlar,bugün biraz var bende..

5 Ekim 2006 12:20  mesajın adresini al  
güveeen
güveeen
Çoook kıskancııım çoook.Kız arkadaşım hakkında bile değil sadece,başkalarının ağzından eski kız arkadaşlarımın adını bile duymak rahatsız ediyo. "O derece" bütün kızlar benim sanki (bkz.The world is mine)

6 Ekim 2006 21:51  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008