Siz, ben sizin içinde kaybolan bir benim :) Sizlerden biriyim, canım benim. Yani hepberaber, bizler..
29 Ağustos 2006 16:44
meybuz
Bir de şu var:Kimsenin nasıl vakit geçirdiğine karışamam ama geyik de bir yere kadar.Bazen öyle başlıklar öyle cevaplar görüyorum ki arkadaşlar üniversitede okumadıklarını ispat etmeye çalışıyorlar.
29 Ağustos 2006 16:45
abbas
Forumlara yazanlardan tut da, bırakma.. Eleştirel bakabilen, geyik yapan, ciddi takılan, mizah yapan, nadir konuşan.. Bir nevi evet ortakantin ahalisi.
29 Ağustos 2006 16:46
biyolokum
peki özer.. ben açıklamalarımı yaptım yeterli.. dilerim bu gülümseme gereklidir...:)
29 Ağustos 2006 16:47
keramet
o fake mail adresi ile nasıl üye olunuyor bende pek anlamış değilim sonuçta aktivasyon maili gönderiliyor sizin mail adresinize. ya zaten Sözlük kültürünü bi türlü benimseyememiştim. Insanlar bilmediği konular hakkında atıp tutuyorlar...
Bence sözlüklerde yazılanlar bu siteye üye olamıyanlar yada üyeliği silinen insanlar tarafından yazılmıştır.
29 Ağustos 2006 16:53
christİne daae
bu siteye üyeyim sözlüktede yazdım ve sözlüklerdeki ortamda kalitesizlesti diye orayı da bıraktım malesef ismailin dedigine geliyorum en iyi hic yok
29 Ağustos 2006 16:58
keramet
ya en iyi neye göre iyi yani bunun kıstasları ne size göre???
walla ben diğerlerini bilmiom ama ortakantini herşeye rağmen seviyorum, yonjaya da üyeyim ama öle duruo işte, hiç kullanmadım
29 Ağustos 2006 17:06
keramet
ya bende yonjaya üyeyim ama amacım lise ve ünv. arkkadaşlarımı bir arada tutabilmekti hatta sitenin açılma mantığıda buydu. Sonrada gold üyelik çıktı myspace.com gibi oldu yonja. Ama burası çok zor yonja olur çünkü kimse hava atmak için forumlara msj atmıyor. ne bilim ben hayatımdan memlunum. kaldi ki ünv. ler açıldığı zaman çoğu insan ödevleri için forumlara msj atacaktır. o zamanda bu site ödev sitesimi oldu diyeceksiniz???
29 Ağustos 2006 17:09
kretzsche
benim dikkatimi çeken konu, sitenin üyelerinin davranış tarzının siteye mal edilmesi
bu forumlar için geçerli olabilir fakat özel mesajlaşmaları siteye mal etmek oldukça mantıksız bir durum
forumların kullanılabilirliği moderasyonun geliştirilmesiyle iyileştirilebilir, fakat insanların birbirine özel mesaj atması ... nebileyim birisi sana mesaj atıp "buluşalım" diyince bunda sitenin ne suçu var ki? ne gibi bir kontrol sağlanabilir bu durum hakkında? ortakantin rehabilitasyon merkezi mi açılsın =)
"cember.net" denen iş bağlantıları kurma amacıyla açılmış sitede bile gelen bir sürü mesajdan yakınıyordu ablam. bu tür sorunları halletmek için ülkemizde bastırılmış cinsellik sorununu falan gerekir. sitenin kodunu değiştirmekle değişecek bir şey değil bu konu
"cucuklubocuk" sevgilimle resmimi koyunca mesaj gelmiyor, tek koyunca geliyor diyorsun. madem neden-sonuç ilişkisi kurabiliyorsun, o zaman amaçladığın neyse, elde etmek istediğin neyse ona göre davranabilirsin. mesaj almak istemiyorsan sevgilinle resmini koy o zaman. haa sevgilimle resim koymak istemiyorum diyorsan tavşan resmi falan da koyabilirsin =) ona da mesaj gelmez heralde rahatsız olmazsın
bence bu tür yerlere bu tür yorumlar yazılmasının sebebi "ego tatmini"dir. insanlar bir yere "şöyle böyle" diyip kötüleyince egoları tatmin oluyor
30 Ağustos 2006 09:54
armin
Ortakantin bok atmak için uygun biryer diyebilirim.
30 Ağustos 2006 12:23
üstteki
neden gereksiz insanları tartışıyoruz ki, biz buradayız onlar oradalar..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/5709
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.