ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
bütün "izim"lerin bir bir yıkıldığı günümüzde yepyeni bi felsefi akım gençler arasında yayılıyor:Hedonizm...Bu akımın takipçilerinin tek düsturu bedensel mutlulukları için dünyanın tüm nimetlerinden yararlanmak..peki nedir bu hedonizm?"Hedonizm Felsefesi'nin babası filozof Epikür'e göre;"yaptığımız her şeyin bir tek amacı var o da;bedensel haz!..bu felsefi akımın temsilcileri dünyaya zevk için geldiklerini kabul ediyorlar..her şeyi bir kenara bırakıp yiyip,içip sevişmekte buluyolar mutluluğu..bizde de pınar altuğ için hedonist deniyo...ve ançok da sanal aleme takılıyolarmış..bana göre hiç de hoş bi akım diil:((sizin fikirlerinizi çok merak ediyorum:))bakalım ne yorum yapıcaksınız???haa buarada kaynak:sabah gazetesi...
26 Ağustos 2006 15:16
tbc
kaçak felsefi akım rölesi takarız bir tane.. benim uykum var..
226 Ağustos 2006 15:19
witch®
herşeyi bi kenara birakip yiyip, içip, sewişmekse hedonizm, gunumuzde sadece hayat kadinlari hedonist olabilir! ( o da ancak hayat onu bu yola dusurmemis de kendisi bu isi sectiyse) bu hayat sartlarinda kimin tek derdi bedensel haz ki?
26 Ağustos 2006 15:25
tiredmind
bu akımı destekleyenler unutmasınlarki...kendilerine patlayabilir çnkü bu akım bi nevi aldatmayı da destekliyo;)
26 Ağustos 2006 15:27
hafriyat
hedonizm,türkçesi ile hazcılık,çok eski bir felsefedir. -ki epikür dediğin için bunu bildiğini sanıyorum-
o yüzden başlıkta kelime dizimi biraz yanıltıcı,hedonizm yeni bir değer gibi duruyor.
evet çok uyuz bir insanım ben.
26 Ağustos 2006 15:27
witch®
sen genis dusun, okumayi ogren bi kere!
tanimini wermilser yukarda bak bi bak! =)
ne alakasi war simdi senin solediginle onun?
o yapilanlar kisinin ruh durumuyla alakali bence, ruh durumunu duzeltmek icin bedeniyle ilgilenio kisi!
hıhhh....
ayrica forumu geyige cewirmeyelim ltfn!
ben kendimi kastetmedim aa hem kor hem annamio! :s
26 Ağustos 2006 15:32
tiredmind
aslında her şeyi tadında bırakmak en iyisi..bi çok ünlünün de homoseksüel olması bundan kaynaklanıyo;)
26 Ağustos 2006 15:37
hafriyat
ben nihilizmin gençler arasında çok yayıldığına inanmıyorum.kurallara uyma var özellikle iyi şartlar altında yetişen gençlerde -ki bu siteninçoğu öyledir diye sanıyorum-
anarşizme yakın bile değiliz.
-ayrıca ismail alıntıladığınm metinde çoğu yazarın ismi yanlış verilmiş
-nietzsche
turgenyev
o kadar uyuzum ki,ota boka eleştiri yaparım,aman allahım çok karizmayım. kızlar bana özel mesaj atın.
26 Ağustos 2006 15:40
witch®
ismail gusel bilgi wermisin ama nihilizm'den cok scepticism'e daha yakin gorunuo bu tanim! :s (ahlakda nihilizm'i kastetmiorum, ilki icin konusuorum!)
26 Ağustos 2006 15:41
kronick
veya bircokk padişahın gay olmasıda bundan kaynaklanıyoo olabilir...
herşeyin tadına bakmış herseyi yasamışş insanlarınn yarayış içinde olmaları gıbı
hep yapacak yeni şeylewr arayışı içinde olmarı veya
bilmiyorumm okuyan varmı ama beyoğlu rapsodisi die bi kıtap var bundaa bu cook guzel anlatılmşşşş
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/5668
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.