Çıkabilecek en iyi kura çıkmış galatasaraya hadi hayırlısı Bu arada ''A'' grubu tam ölüm grubu olmuş Barca Chelsea İyiki oraya düşmedi galatasaray + takım UEFA'da 1 takım Ş.Liginde hadi bakalım kolay gelsin
24 Ağustos 2006 22:34
kretzsche
iyi bir grup çıkmış fakat galatasaray eskisi gibi oynamıyor. ama mleda boleslav elemesinin ilk maçındaki gibi oynarsa her maçı o zaman çıkabiliriz gruptan =)
eski galatasaray olsa ya birinci ya ikinci oluruz diyecem de yok artık öyle değiliz
24 Ağustos 2006 23:41
polair
tekn,ik adam ve takım kaptanı takımını sattı ahatat sattırdlılar meşhur italyan oyunları aynısı bize yapıldı emre hakan okan ve fatih terim olayının 2 . şekli hatırlatayım siyasetiş unutma şimdi o italyan abiler 2.ligde :DDDD
25 Ağustos 2006 00:14
polair
ya italyanın ben oyununu tartışmadım siyasi oyundan bahsettim cenk ii oku lütfen...bu başarıyı dağıtmak gibi bişiy...emre okan ve hakanı bitirdiler fatih terimi bitirdiler ne için oldu bunlar...hagi futbolu bıraktı popescu yüzünden beraber iş yapalım olayı popescu kim parmanın bir bnumaralı adamı...kalecmiz taffarel de keza ölee
o da gitti para sorunu yaptı ...italya pislik bir ülke bunu herjkes bilir oyuna bişiy demem elbette kaliteli ama siyaset unutmayalaım...roma bize saldırdı ne oldu nere kapandı ... biz 2 tokat attık dünya cexa yağdı ...saf olmayalım ölee saflık diil sadece aynanın öteki yüzü!!!
25 Ağustos 2006 00:20
tbc
şampiyonlar ligi süper bir şey.. severek izliyorum.. uefaya teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum..
25 Ağustos 2006 01:09
chucky
o gruptan cim bom 3. çıkar uefaya kalır gelir beşiktaşın kayserinin fenerin yanına
25 Ağustos 2006 01:24
• c€dric¹ •
2008 de
kupayi mancester alır:P
23 Mayıs 2008 00:50
ketum
beşiktaşa 8 atan, galatasaray a 3-5 atar herhalde. birde borderaux ta sağlam takım. GS, PSV yer gibi
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/5640
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.