ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > müzik > rock'n coke 'a sizlerden kimler gelicek bakalım?

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

dea tacita
dea tacita
hangileriniz rock'n coke a gelicek ve daha önce gelmiş olanlarınızdan yorumlar beklior bu başlık =) mesela rock'n coke anılarını anlatabilirsiniz
23 Ağustos 2006 19:42   mesajın adresini al  

dea tacita
dea tacita
çok eğleneceksin e rock'n coke bitince burda dedikodu yaparız artıkın =))
23 Ağustos 2006 20:02   mesajın adresini al  

bbaykul
bbaykul
Geçen sene katıldım süperdi.Gerçi hijyen arayan arkadaşlar için özellikle bayanlar için zor anların onları beklediğini söyleyebilirim ama güzeldi.Bu sene staj olmasa gidecektim gene ama olmadı:(
23 Ağustos 2006 20:03   mesajın adresini al  

sod
sod
beğn gelejem... :D
23 Ağustos 2006 20:13   mesajın adresini al  

polair
polair
ben bileti iptal ettim bi geziye katılcam ama Barışa Rock a gidicem herkesi beklerim.Barışa Rock Rullaz!!!
23 Ağustos 2006 20:27   mesajın adresini al  

bad religion
bad religion
para yok..
23 Ağustos 2006 20:54   mesajın adresini al  

lillian
lillian
gidiyorummm!! gecen sene gittim gayet güzeldi:) bu sene kamplıyım umarım güzel gecer,daha önce kamplı gitmemiştim,giden arkadasların cesitli tavsiyeleri olursa( sunu unutma,bunu yap vs.) burdan cümle aleme duyursunlar da faydalanalım,herkese ii eglenler simdiden!
23 Ağustos 2006 20:55   mesajın adresini al  

diygicik
diygicik
geçen yıl gittim gayet şahaneydi... fakat yaklaşık 28 kere arkadaşlarımı kaybedip yeniden buldum yok genç turkcell standının önü yok tantunicinin yanı telefonu şarjı biter şarj kuyruğu 20 metre.. 2 günde 28 fena rakam diil!! arkadaşlara tavsiyem yanlarına yedek batarya ve yatrince temzlk makzemesi almaları ha bide gittiğinizde kaybolmadan hemen her durumda buluşulcak bi yer belirleyin İİ EĞLENCELERRRR
23 Ağustos 2006 21:10   mesajın adresini al  

diygicik
diygicik
ha bu arada kuvvetle muhtemel geliyorum yine! gizemin dediği gibi burda toplanalım festival sonrası organizatörleri çekiştiririz çok keyifli oluyo!!:D
23 Ağustos 2006 21:13   mesajın adresini al  

dea tacita
dea tacita
=)) 28 kez hmmm :D hehe umarım bu sene başına gelmez ..

rock'n coke a az kaldı heyecan artıyooor =P
26 Ağustos 2006 20:31   mesajın adresini al  

taharet musluğu
taharet musluğu
Festival olması dolayısıyla her türden adam var,ve bu tiplerde genelde sahneye çıkan grubun en piyasa parçalarını anırıp anırıp durur.En beğenmediğim tarafından biride budur..Kombineler abartı fiyatlara çıkmış satsamda bi tatilmi yapsam diye düşünüyorum 2 gün :p
26 Ağustos 2006 21:39   mesajın adresini al  

ae ediz
ae ediz
ben de geliorm kaçmaz.. geçen sene de gelmiştim ve mükemmeldi özellikle de skin konseri bombaydı, bi de tişört alıp yiğit özgür'e karikatür çizdirdik o süperdi
26 Ağustos 2006 21:54   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008