Şöyle bi düşünüyorumda burda başaramadığım ne varsa, hepsi onları göremediğim için oluyomuş gibi geliyo. inşallah bunu çabuk atlatırım
10 Nisan 2006 18:26
iksir
annem ya cok önemli benim için her zaman yanımda oldugunu bilmek çok güzel, Allah onu benim yanımdan ayırmasın nasıl yaşarım onsuz bilemiyorum
10 Nisan 2006 18:31
aleeea
Hayatımda tanıdıım en fedakar 2 insan...İnş.onlar gibi olabilirimMm...Çok sıkılmaktan hoşlanmam,onlarda bööle bişi yapmıolar zaati...Kendi işimi yapana kdr sponsorum olan babama çok thanks
10 Nisan 2006 18:34
.:nadir:.
Ne yaparsam yapayım ikisininde hakkını ödeyemeyecegim heykeli dikilesi iki insan... iyi ki varsınız.. anne baba özledim sizi ühüühü :(( ( dur bi arayıp sesinizi duyuyum yaa)
10 Nisan 2006 18:50
banshee
Hayatınız boyunca onlardan daha çok size değer vereni bulamazsınız.En azından bana öyle geliyor.Onlar benim yaratıcım:),onlar benim baş belam,onlar benim veznem,onlar benim stres topum,onlar benim güzellerim,onlar benim herşeyim...
10 Nisan 2006 18:53
ınci
şu an çok oslediiiimi hissetttim sadece:(
16 Nisan 2006 21:30
bliss
anne-baba her zaman her koşulda kendinden önce beni ve kardeşlerimi düşünecek, her anlarını bize dua ederek geçirecek, yalnızlığımı tek bozacak insanlar, daha ne olsun!
16 Nisan 2006 21:49
alice kendi aleminde
doğmanıza sebep olmuş kişiler. ne eksik ne fazla
9 Eylül 2006 19:58
joe_
Ne yaparsam yapayım (buna onların istemediklerl hatta kesinlikle karşı oldukları şeylerde dahil ) yanımda olmaları......
17 Eylül 2006 17:59
tutaste
var olduklarını bile bilmek en büyük hediye benim için...
17 Eylül 2006 21:18
biyolokum
ooo çok cümlem var onların fedakarlıkları ya da sevgileri ya da huzurumu bulmamı saglamaları hakkında.. ama yaşasınlar yaşamlarına saglıklarına iyi baksınlar bu da yeter bana...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/560
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.