| |
nefertari
|
ya gecen hafta baslamis sanirim, ben ilk programi kacirdim o zmn:(( izleyen var mi? nasildi? zaga'yi cok ozluyordum bu yil eksikligini hissediyordum-neyse hasret bitti:)
|
|
~ 1021 gün
|
|
| |
lucy luyi
|
sara sen yapma bari.. açılmış bir bşlığı neden açtın tekrar ! hesap ver hemen..:P
|
|
~ 1021 gün
|
|
| |
lee_hooker
|
göz gezdirdiğim kadarıyla herkes bunu konuşuyor tadında bir program olmuş...
ve yine kaliteli, ve yine komik... tabi bu yeni formata alışmak biraz zaman alacak kanımca...
|
|
~ 1021 gün
|
|
| |
nefertari
|
hay allah beni:(( kazim cok ozur dilerim affet..ee bu saatte bu kadar oluyor:))
|
|
~ 1021 gün
|
|
| |
lucy luyi
|
|
|
~ 1021 gün
|
|
| |
nefertari
|
:)) sensin..ve alcaksin:) bilmis alcak!!
|
|
~ 1021 gün
|
|
| |
lucy luyi
|
neyse sonuç olarak ben de izleyemedim programı! tabi son 15 dakikasını saymazsak.. yanlış hatırlamıyorsam o 4 kız'lık bir grup vardıya olmaz oğlan'cı! onlar katılmıştı sevmemiştim.. tabi 15 dk'nın 7 dakikasında şarkı solemelerinden dolayı da olabilir bu yargım..:p
|
|
~ 1021 gün
|
|
| |
nefertari
|
neyse yrn izlerim artik-hem ist a gelmem icin de bahane olur tekrardan-bizim gezmeci kluplerden birine soyliyim de yine organizasyon yapsinlar..
|
|
~ 1021 gün
|
|
| |
lucy luyi
|
ayrıca ismi tv makinEsi değildir tv makinAsıdır programın.. :)
|
|
~ 1021 gün
|
|
| |
nefertari
|
:))pisliksin iste..neyse pislik olman bir yana, ben makine diyorum tamam mi makine diccem-makina demicem aha oldu mu??
|
|
~ 1021 gün
|
|
| |
lucy luyi
|
aslında makinedir yazımı ama progamın adı makina.. sen yanlış solemeye devam et ben soledim ya o bana yeter..:)
|
|
~ 1021 gün
|
|
| |
şekip
|
Bence baya güzeldi program. Sürekli güldüm, Lucy sağ olsun. Lucy'den gayrı da gayet iyiydi düşününce. Konuklara davranışı tam kıvamındaydı, rezil de vezir de etmeden yerinde yerip yerinde överek dengeyi sağladı. Aralardaki skeçler, klipler filan da oldukça güzeldi. Yarın da izleyeceğiz inşallah. Şahan'la çakışıyor gerçi, ama Şahan bitiyori TV Makinası saatlerce sürüyori, o açıdan o da çok sorun değil.
|
|
~ 1021 gün
|
|
| |
kretzsche
|
okan bayülgen'in televizyon çocuğu'ndan sonra yaptığı programlara bir türlü ısınamadım.. ben mi büyüdüm adam mı değişti nedir bilemiycem
|
|
~ 1013 gün
|
|
| |
tuna
|
ayıyı da götür ya da sarı bereni tak =P
|
|
~ 1011 gün
|
|
| |
tuna
|
televizyon şişman gösteriyo hem de kısa.. ondandır =P
baban tanıyamadıysa ne kadar el sallasan da kantin hiç tanımaz =)
|
|
~ 1011 gün
|
|
| |