| |
the divine comedian
|
waking life'dan bildiğimiz bir acayip yönetmen richard linklater'ın aynı "yarı animasyon" tekniğiyle çektiği son filmi. philip k. dick'in aynı adlı bilim-kurgu romanından uyarlama ve kadro da çok sağlam; keanu reeves, winona ryder, woody harrelson, robert downey jr. yapımcılar ise steven soderbergh ve george clooney.
baya meraklandım kadroyu görünce, var mı izleyen yorumları olan? (filmi anlatmadan bir zahmet bir de :)
|
|
~ 746 gün
|
|
| |
kretzsche
|
şimdi film festivali'nde dikkatimi çekti izlemeye gidicez sanırım.
|
|
~ 709 gün
|
|
| |
the divine comedian
|
ben de ne zaman geliyor diye bekliyordum. iyi olduğu öğrendiğim, kaçırmam.
|
|
~ 709 gün
|
|
| |
boris ivan nikolai
|
Filmekimi programında ...
|
|
~ 709 gün
|
|
| |
apolloed
|
Film ekiminde en çok beklenen en çok konuşulan film bu sanırım.. biletlerinin çabuk tükeneceğini düşünüyorum, 7 ekimde almak lazım buna da bilet.
|
|
~ 709 gün
|
|
| |
kretzsche
|
en önden yer bulabildim artık nası izliycez bakalım... güzel bi filmde benziyor alkan "yarı animasyon" yazmışsın dikkat etmemiştim ama filmin görüntülerini görünce acaip heveslendim valla izlemek için şimdi..
|
|
~ 697 gün
|
|
| |
hafriyat
|
bu kadar merak edilen bir film olmasına rağmen filmekimi'nde iki seansının da haftasonu veya galaya konulmamasını takdir ediyorum,düzenleyenlere sevgilerimi yolluyorum.
merakla bekliyorum.
|
|
~ 696 gün
|
|
| |
the divine comedian
|
bileti evde unuttum gidemedim yahu.. millet izliyor şimdi pöf.
|
|
~ 689 gün
|
|
| |
elif*
|
ızleıdm cok alısılmıs bı konusu var ama cok etkılendım :)) cıddı anlamda keanu reeves ın oyunculugu yter :)
|
|
~ 689 gün
|
|
| |
unknown artist!
|
önceden bilet almamıştım
emekten alırım diye gittim.ordaki öğrenci ve sanatsever düşmanı şişko biletçi kadına(küçük hesaplar yapıodu galiba) kızdım tektaraflı
indirecek arkadasım ordan izlicem çok merak ediyodum ama hala da öle.anlatın yaw
|
|
~ 689 gün
|
|
| |
kretzsche
|
yahu biz de film için yola çıktık sonra beşiktaş dolmuşlarında çok sıra vardı taksi tutalım derken hiçbir taksi durmadı falan kaçırdık filmi =) biletler yandı yani
sonra DVDsini aldık evde izledik
çekimler falan güzel .. ama ben pek bişey anlamadım yahu filmden? ne oluyor bitiyor birisi anlatsın.
|
|
~ 689 gün
|
|
| |
biyolokum
|
filmekiminde en çok izlemek istedigim filmdi ilk fırsatta koştum bilet almaya hemen tükenmişti biletleri artık dvd yada vcd di ile idare etcez.. dilerim deger almaya...
|
|
~ 689 gün
|
|
| |
aslan67
|
Biraz önce izleyeyim diye taktım cdyi,filmin yarısı var yarısı yok,izlediğim yarısından bir sikim anlayamadım tabii ki:D
Ama çekimler süper..Oyuncu kadrosu şahane..Keanu Reeves,Zodiac filminin yıldızlarından Robert Downey Jr.,Winona Ryder..Ee daha ne olsun..Yarı animasyon film..Ayrıca çok sevilen bir Phillip K. Dick romanıdır..

|
|
~ 139 gün
|
|
| |