peki cagacım benim hayır yane evde bir mühendisle yaşayan birine tabe bunları sölemen de extra hoş da,nie etkinlkleri sadece mühendisleri alıosunuz ya biz de sizi mi almayalım yane yaptıklarımza çok ayıp çoookkk...yane caga herkes bi yana sen bunu dedin ya hiçbişi demiorum ben artık.
27 Ağustos 2006 12:43
cagacu
Lem sezo bizi nezaman cagırdınız organizasyonlarınıza ??? Zaten yaptıınız organizasyonlar da sizin deeldiki !!! Bu org. lar bizim.. hepsi bizim hehehe... Sıkma canını sana bi güzellik yaparız artık:D Fatih sanada selam
27 Ağustos 2006 14:55
cagacu
Özer hocadan son nokta. The end
29 Ağustos 2006 02:07
melayikhe
fatii sen burdasın diye yok taklidi yapıodum 2 aydr ama sıkıldım geldim:P benim cansız halimde partiye katılır sen merak etme..sucuk ekmek var mı ondan haber ver sen:D nsısa iddia yalan oldu..
30 Ağustos 2006 15:53
sez
aman caga sen de ii mühendisler kendi kıçlarını kaldırsın bakalım ne diyim!!!
ben yine de sizi seviorum yane cagacım ve fatihcim.Madem öle bu sene her ay düzenli organizasyon istiorum,hepicine gelcem felç etcem sizi:))
31 Ağustos 2006 20:55
cagacu
Çok uzak valla gelemezsin ki :))
Sezin sizin kütüpte uyucak yer var mı???
1 Eylül 2006 01:44
drkroses
millet bende geldım hadı hayırlısı dıorum D:sezın buraya geldın ve benı cagırmıyosun olemı ne kadar ayıp:P
2 Eylül 2006 22:20
sez
ayy canım adilim benim hoşgeldin de biliosun ki önemli her zamazingoya çağırıorum bu öle denk gelmiş :))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/5539
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.