gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Bahçeşehir Üniversitesi - Bahçeşehir Canlan...
 Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
sod
sod
Bahçeşehir ahalisi kışın laf yetiştiriyorsunuz nirdesiniz yaw... Özelliklede bazı bayan arkadaşlarımız vardı çok gefeze olan nirde onlar... Ha yekban hanım nirdesiniz, Melek ve Emel hanım peqi siz nirdesiniz. Ya da MArif ben ya siz nirdesiniz... Hadi canlanın biraz ... Parmaklarınızı çalıştırın size söz size parti verecez okulun açılışında :D

19 Ağustos 2006 14:50  mesajın adresini al  
sod
sod
konuşma lan :S hööööö hehehehehe

19 Ağustos 2006 16:07  mesajın adresini al  
sod
sod
soslu terbiye yap o zaman
:P

19 Ağustos 2006 16:12  mesajın adresini al  
sod
sod
hukukçular yok mühendis versek :P

19 Ağustos 2006 16:21  mesajın adresini al  
sod
sod
nihahahaha mühendislik... :D

19 Ağustos 2006 16:34  mesajın adresini al  
sod
sod
yo yok öyle bir şey ben okulun kapısını kitleyecem walla okuldayım ben :D nihahahaha çalışın leyn :P

19 Ağustos 2006 16:59  mesajın adresini al  
sod
sod
benimi göreceksin beni bakalım. Hem okul, hem asistanlık canım çıkacak zaten... Her cuma içmeye gidecem o kesin :D

19 Ağustos 2006 21:01  mesajın adresini al  
cagacu
cagacu
okadar beklemene gerek yok her dersten sonra gidebilirsin :D Fazla uzak deil nasıl olsa. Okulun kapısının hemen karşısı

20 Ağustos 2006 00:39  mesajın adresini al  
sod
sod
walla o kadarda sık gidersem okulun tıp bölümü açaması lazım :D o zaman kendimi kobay olarak kullandırırım :P

20 Ağustos 2006 01:37  mesajın adresini al  
cagacu
cagacu
canlı bahçeşehir

21 Ağustos 2006 12:11  mesajın adresini al  
sod
sod
parti verecek BuKafes bize :D

22 Ağustos 2006 17:59  mesajın adresini al  
sez
sez
yaf inanmıorum ya bensiz çoşmuşunuz ya çok ayıp çok....
ayrıca da kabul etsin etmesin mühendis arkadaşlar artık hepiciği bizden yekocum:D:Dhem de onların daha sosyal olmasının sebebi bahcesehirde yapacak iş bulamayıp okulla her bişeyi yapmak istemeleri geldiler beşiktaşa şimdi görürüz ne kadar sosyaller gezmekten vakit kalıomuymuş öle şeylere:)))
ayrıca artık ne kafes falan partisi ya yeni projeler beklioruz biz yeni kampüsünüzde sizden:))

24 Ağustos 2006 19:19  mesajın adresini al  
sod
sod
ok mesaj alındı ama kontorümüz yok aktaramıyoruz... :P

25 Ağustos 2006 00:56  mesajın adresini al  
sez
sez
yerine ulaşması zaman da alabilir acelemiz yok efenim:)

25 Ağustos 2006 20:11  mesajın adresini al  
cagacu
cagacu
Kusura bakmayın... Biz mühendisler olarak aramızda halledicez herşeyi. Kafes vb org. lara bizim fakülte harici giremez. Girişte kimlik kontrolü yapcaz... Ayrıca mühendisliğin sosyalliğini okulun yerine bağlayan sezin ark senide kınıyorum. Bunun onla alakası yok. Nedeni bizim mühendis olmamız ;)

26 Ağustos 2006 01:19  mesajın adresini al  
sez
sez
peki cagacım benim hayır yane evde bir mühendisle yaşayan birine tabe bunları sölemen de extra hoş da,nie etkinlkleri sadece mühendisleri alıosunuz ya biz de sizi mi almayalım yane yaptıklarımza çok ayıp çoookkk...yane caga herkes bi yana sen bunu dedin ya hiçbişi demiorum ben artık.

27 Ağustos 2006 12:43  mesajın adresini al  
cagacu
cagacu
Lem sezo bizi nezaman cagırdınız organizasyonlarınıza ??? Zaten yaptıınız organizasyonlar da sizin deeldiki !!! Bu org. lar bizim.. hepsi bizim hehehe... Sıkma canını sana bi güzellik yaparız artık:D Fatih sanada selam

27 Ağustos 2006 14:55  mesajın adresini al  
cagacu
cagacu
Özer hocadan son nokta. The end

29 Ağustos 2006 02:07  mesajın adresini al  
melayikhe
melayikhe
fatii sen burdasın diye yok taklidi yapıodum 2 aydr ama sıkıldım geldim:P benim cansız halimde partiye katılır sen merak etme..sucuk ekmek var mı ondan haber ver sen:D nsısa iddia yalan oldu..

30 Ağustos 2006 15:53  mesajın adresini al  
sez
sez
aman caga sen de ii mühendisler kendi kıçlarını kaldırsın bakalım ne diyim!!!
ben yine de sizi seviorum yane cagacım ve fatihcim.Madem öle bu sene her ay düzenli organizasyon istiorum,hepicine gelcem felç etcem sizi:))

31 Ağustos 2006 20:55  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008