ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > müzik > Doğu-Batı Divanı Orkestrası..

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 7

tiredmind
tiredmind
Doğu-Batı Divanı Orkestrası'nın Aya İrini'de önceki akşam verdiği konseri izleyen var mı?gazeteler anlata anlata bitirememiş..ne yazık ki ben izleyemedim:(ama kaçırdığıma çok üzüldüm:( umarım siz izlemişsinizdir;)
18 Ağustos 2006 18:52   mesajın adresini al  

bayıııı
bayıııı
ben kanalları zaplarken denk geldim gerçekten güzeldi şahsen en başından beri dinlemeyi isterdim biraz ortasında denk geldi ama... sanırım tekrarını falan verirler
18 Ağustos 2006 18:56   mesajın adresini al  

jean
jean
süper bi olay... o konser sık sık yayınlanır merak etmeyin
23 Ağustos 2006 20:53   mesajın adresini al  

alev78
alev78
ben de denk gelmiştim geçende bir tekrarına. daha tekrarlarını da izleriz pek çok kez tahminimce. sadece oda orkestrası bölümünü izleyebildim. harikaydı pek tabii, televizyondan görebildiğim kadarıyla bile konser gecesi atmosferinin muhteşem olduğunu söyleyebilirim. lübnandan ve birkaç diğer ülkeden bazı müzisyenler, ülkesinden çıkamadığından veya psikolojik yönden konsere hazır olmadığını belirttiğinden bu konsere katılım yapmamışlar. bir programda orkestrada bulunan türk müzisyenimizden duymuştum bunu da.
23 Ağustos 2006 21:06   mesajın adresini al  

jean
jean
neciydi o türk.. ben bi ara bizim kemancı bi arkadaşı görür gibi oldum da ondan soruyorm..
23 Ağustos 2006 21:17   mesajın adresini al  

alev78
alev78
sanırım viyolacıydı. orkestrada kemancılar ve viyolonselcilerin arasında şefe yüzü dönük vaziyette oturduğunu hatırlıyorum çünkü.
23 Ağustos 2006 21:48   mesajın adresini al  

jean
jean
a evet orhandı.. gerçi önceki dönemlerden olduğundan pek sık görmüyodum ama.. bilkente devam etmiyo mu artık?
24 Ağustos 2006 18:09   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 7

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008