ama duzen konusunda haklilar. yayalarin gidis-gelis, sag-sol yon ayrimi artikk icgudusel olmus.ist.teki gibi bi sag bi sol gidiodm,sole bi baktmm etrafaaa, duzensiz yuruyen bi ben wardim:P
11 Kasım 2005 22:44
non serviam
ben de muhalefet edecek biri cikar da beni bu tasinma fikrinden caydirir diye düsünmüstüm ama durum benim zannettiğimden daha da vahimmiş!!!
11 Kasım 2005 22:44
abbas
bi de bni bi ark ztn bi kere gittim ya gezilcek yerlere goturmeye kasıyo ben denz fln diyom ya ben beni kugulu parka mı ne goturdu o an sildim o arkadası neymis kugu görcekmişim :):) bi sigara yaktm ordan direk gara kostm sora
Dunya'nin en guzel sehri. Cumle alem gelmeli gormeli kardesim. Burasi kendimden bisiyler buldugum mekan. Yani sehrim diye demiyom :Walla Allah ozene bezene yaratmis.
Ankara ya gel kardesim. Sonra bahceli evlerde nargile ic, atakule ye cik sehri seyret, bilkent e git bowling oyna, tunali ya git yemek ye, dikmen vadisine git yuruyus yap, armada ya git alis - veris yap, akkopru migros a git sinemaya gir, gez, toz, eglen. Bunlari yaptin ve de hala ankara seni kesmemisse eger, senin kesinlikle guzel bi ankara donerine ihtiyacin var. :))
312 Kasım 2005 00:06
yasin altunkaynak
geceleride kaleye gidiniz kardeşim.
güzel programlar var, güzel elemanlar war.
112 Kasım 2005 00:07
onurr
aspawa mız war !!! istanbulada öyle hizmet war mı hiç bir yerde..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/545
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.