ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara
forum
ankara da gezilesi tozulasi mekanlar

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 20

non serviam
non serviam
maden az önce ankara dan dert yanmamizdan rahatsiz olan ANKARA SEVENLER var aramızda, bu değerli bilgi ve deneyimlerini bizimle paylaşsınlar o zaman bekliyoruz ısrarla :)
~ 1015 gün   mesajın adresini al  

abbas
abbas
ankaraya hayatmda bi kere geldim o da kız arkım için ve hakkaten su laf doruymus ankaranın dikmeni bi daha gelirsem s.. beni :):) malasef zor kactm diim ordan

alibaş
alibaş
yahu ankaradagezilebilecek bi yar var mı ki???????

vulcao
vulcao
Var mı yahu opyle bi yer ?:S

non serviam
non serviam
tunaaaa konus iste simdi senin yüzünden forum açtık dimi ama :P

alibaş
alibaş
1 ay staj için orada kalmak zorunda kaldım:(( gezmek için merkeze:)) gidince hafta sonu bi saat sora dolaşacak yer bitmesin diye geri döndük:) pazar gününe bişi kalsın diye... hehe

abbas
abbas
bi kere deniz yok iki cok duzenli her yer uc trafik fazla yok 4 her yere assaa yukarı yürüyerek gidebilrisn 5 tunalı hilmisi arjantini 5. caddesi bzm bi sokak kadr bütün bunlardan sora bana ankara da gezilcek yerler var derseniz sinirlenirim :):)kusura bakmayn hala atamadm sinirimi uzerimden de :):)

non serviam
non serviam
haklisin erden sinirlenmekte bide millet tam ögrenci sehri düzenli muhabbeti yapar ya bende sinir tavana vuruyo!!! Sanki emekli öğretmen gibi sessiz sakin yer ariyoruz yaw bize ne düzeninden

bitir
bitir
yok ya ne mekani ne guzel bi yeri. kendi ortamin warsaa iyi, yoksa cehennem gelir walla:)

soleil noir
soleil noir
valla ben de ankaraya okumaya gelmiş ve tiksinmiş biri olarak az çok duyduğum bildiğim yerleri sayayım
öyle gezmelik görmelik, manzaralık bir yer arıyorsanız ilk otobüsle deniz kıyısı bir yere atlayın
genel bölge olarak bahçeli, tunalı, kızılay
(kızılayda da iki cadde var zaten işinizi görebilecek meşrutiyet ile adını unuttuğum bir yer daha) sevilen yerleridir ankaranın
ayrıyetten karum, ankuva, armada ve migros gibi alışveriş merkezleri
diskoda barda hovarda diyorsanız; gölge, kıtır, dummy, manhattan, shadow, ssk binası
biraz daha oturmalı ve ferah-ferah derken az dumtıs- olarak; 7. cadde, arjantin, leman kafe
bowling özel; ankuva, bir de dedeman otelinin altında bir yer var ama tavsiye etmiyorum
bunlar bana yetmez diyorsanız; www.hangibar.com

abbas
abbas
ankara dediniz cnm sıkıldı yine :) ben oraya gittim cnm sıkıldı reflex olarak bi sahile gidiim içiim dedim -iste alıştık ya- nsl içimde patladı o an anlatamam onun garezi var bende :)

soleil noir
soleil noir
ek olarak nargile severlere tömbeki diye bir yer var, şirindir hoştur

bitir
bitir
ama duzen konusunda haklilar. yayalarin gidis-gelis, sag-sol yon ayrimi artikk icgudusel olmus.ist.teki gibi bi sag bi sol gidiodm,sole bi baktmm etrafaaa, duzensiz yuruyen bi ben wardim:P

non serviam
non serviam
ben de muhalefet edecek biri cikar da beni bu tasinma fikrinden caydirir diye düsünmüstüm ama durum benim zannettiğimden daha da vahimmiş!!!

abbas
abbas
bi de bni bi ark ztn bi kere gittim ya gezilcek yerlere goturmeye kasıyo ben denz fln diyom ya ben beni kugulu parka mı ne goturdu o an sildim o arkadası neymis kugu görcekmişim :):) bi sigara yaktm ordan direk gara kostm sora

tane® ©an
tane® ©an
ankarada gezilecewk mekanda mı varmış vay be:)

onurr
onurr
yaa fazla bir yer yok da tunalıı yı hiç bir yere değişmemm..

the bad one
the bad one
Ankarada Gezilecek Hicbiryer Yok .. Ankaraya gelen zaten egitim için gelsin :D

salihzeki
salihzeki
aslı doru sölüyo gidin odtüyü gezin !

non serviam
non serviam
harikalar diyarı aslicim Disneyland halt etmis yaninda fred çakmaktaşla foto bile çekilebilirsin, tabi taniyabilirsen fred bayagi değismis:)))

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 20

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008