| |
salihzeki
|
bu özel şeyi şu an aranzadan bi kişi yaşıyo oda yüce insan büyük şahsiyet volkan biçer! kardeşim bu alemin kralısın sen !
|
|
~ 1029 gün
|
|
| |
adriatic
|
bu biraz volkana hitap eden bir forum olmuss:)) volkan faanss buraya heh heh
|
|
~ 1029 gün
|
|
| |
salihzeki
|
volkanada değer ama ! arkadaşlar tek başınıza taksimde içeniniz yokmu yav !
|
|
~ 1029 gün
|
|
| |
non serviam
|
offff offf şu deniz özürlü memleketten kurtulur kurtulmaz ilk iş taksim de tek başıma içecem Volkan Hemşo gibi!!!
|
|
~ 1029 gün
|
|
| |
salihzeki
|
semirecim sende potansiyel var zaten resminden belli !
|
|
~ 1029 gün
|
|
| |
non serviam
|
ah ah neşeli zamanlarımız onlar, ruhumu çürüttü bu ankara
|
|
~ 1029 gün
|
|
| |
salihzeki
|
deniz olmadan olurmu ! ilk fırsatta önce bi deniz görmek sonrada volkan gibi tek başına taksimde içmek gerek !
|
|
~ 1029 gün
|
|
| |
şekip
|
Ben Nevizade'de Çağlar'da rakı içmiştim bir kere, sonra da Galatasaray Lisesinde Duman konseri vardı, Vadi'yle oraya gitmiştik. O zamandan beri Çağlar'a ne zaman gitsem kanka ayağına yatarız acaip. Güzel bir olaydır dışarıda tek başına içmek. Volkan'ı tebrik ediyorum şerefsizim.
|
|
~ 1029 gün
|
|
| |
salihzeki
|
taksimde arkadaşlar üstelik tek başınıza aynı volkan gibi ! insanın kendi vicdanıylada hesaplaşması gerek !
|
|
~ 1029 gün
|
|
| |
salihzeki
|
ben söliim semire ! volkan şimdi taksimde ve tek başına içiyo ! kardeşim benim cool takılır,oda benm gibi yanlız içmeyi sevenlerden !
|
|
~ 1029 gün
|
|
| |
non serviam
|
iyi bakalim afiyet olsun demek düser bize. Volkan gelsin de bi deondan dinleyelim bu taksimde yalnız içme hikayesini:)
|
|
~ 1029 gün
|
|
| |
emir
|
taxim içilsi yer canım.insan bi kerede olsa tek başına taximde içmeli.gerçi bizde akşama yurtta içiyoz ama o ayrı bu ayrı
|
|
~ 1029 gün
|
|
| |
non serviam
|
yaw kaciyorum ben bu forumdan off. İnsan atlayip İstanbul a falan gitmek istiyo, yurt odasinda makale okuyacak huzur birakmadiniz insanda tebrikler!!! :P
|
|
~ 1029 gün
|
|
| |
salihzeki
|
heyy aslıhan , semire nereye ya durun bi heyyy hoooppp sizsiz bu forum napar !
|
|
~ 1029 gün
|
|
| |
yass
|
ben içmiştim, içerim, içicem..
|
|
~ 1029 gün