ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > evlilik aşkı öldürür mü?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

walkytalky
walkytalky
:))))
13 Ağustos 2006 23:24   mesajın adresini al  

biyolokum
biyolokum
efendim hayat bu herşey olabilir diyorum herzaman ki gibi..
13 Ağustos 2006 23:26   mesajın adresini al  

celitons
celitons
ya serpil kop git bi bee seni kim alır ki ask sevgiye doner daa koklu oluumus tu tu tuuuu kıjım sen o gelen kocayı 2 gunde sıkıon benı die elının tersııle atarsın bea
14 Ağustos 2006 00:02   mesajın adresini al  

celitons
celitons
hıhııı kimdi o sarhoş en son sızıp kalmıstı barda o mu istedi niiihahaha ondan koca omas ki ben yar edermiim senı ona leeeyn
14 Ağustos 2006 00:08   mesajın adresini al  

armin
armin
Yanar dönerli bir durum, günden güne değişir...
14 Ağustos 2006 00:36   mesajın adresini al  

barış
barış
Bi sürü arkadaşım war evli. Hepsi bu olaydan şikayetci. Tabi bayan tarafı şikayet ediyor genelde. Aslında bızım ıcın cok bı sorun yok bayanlar düşünsün :)
14 Ağustos 2006 00:44   mesajın adresini al  

aleeea
aleeea
öldürür tabii..hmde önce süründürür soora öldürür .. !! :d
14 Ağustos 2006 00:55   mesajın adresini al  

beşiktaş
beşiktaş
bence yorumu evli arkadaşlar yapsın evlenmeden ne bilelim =)
14 Ağustos 2006 01:54   mesajın adresini al  

jülss..
jülss..
ben daha hiç mutlu bir evlilik görmedim.. aşık olsalar mutlu olurlardı bir şekilde.. burdan çıkacak sonuç evlilik aşkı öldürür..
14 Ağustos 2006 14:19   mesajın adresini al  

m€rd€m
m€rd€m
ask dedigin gelir geçer... en yoğun yasayanlarda bile en sonunda biter.. bitecektir... bunun illali evlenince olması diye bişey yok aslında uzun bir ilşkide bile asık oldugunuz kişiye karşı davranışlarınız değişir.. yani en azından bende öle oluyo..
yaa evlilik aşkı öldürür mü bilinmez ama aşk biter...
14 Ağustos 2006 14:27   mesajın adresini al  

bahar
bahar
bekarlık aşkı canlandırmadıına göre...yani ilkinden sooraaa yawaş yawaş azalıyo aşk..ewlilikte de zmna yenik düşücek duygular biryerde..
14 Ağustos 2006 14:57   mesajın adresini al  

nicht
nicht
evlilik ve aşk farklı şeylerdir ki..

aşk,tutkunun dorukta olduğu;devamlı ona dokunma,onunla konuşma,hep onunla olma isteğinin olduğu bi haldir..

evlilik de aşkla başlayabilir tabi..ama geçen zaman ve olgunlaşma süreci sonucunda;o kişi artık bizim hayat arkadaşımız olacaktır..ve çok uzun yıllar sonra;işte benim aşık olduğum kadındın sen denecektir.romantiktir yine,ama her fırtına durulur..
son olarak; evlenmek çok zordur bence..
birkaç insana aşık olabilirsiniz,ama hepsinin içinden ancak biri gerçek hayat arkadaşımız olabilecektir her zorlukta omuz omuza olabileciğimiz;çocuğumuza baktığımızda onun gözlerini görmek isteyebileceğimiz...
(çok bilmiş olmak istemem,bana böyle gibi geliyo..)
15 Ağustos 2006 02:40   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008