| |
chucky
|
MACARİSTAN’dan yayın yapan ’Havaria Information Service’ (HIS) adlı internet sitesi dünya üzerinde meydana gelen felaket ve afetleri anında sayfalarına taşayarak insanları küresel ve yerel tehditlere karşı hem uyarıyor, hem de bilgilendiriyor. İngiltere’de terörist saldırı planlarının önlenmesiyle birlikte tüm dünyanın gözü bu ülkeye çevrilirken, Havaria Information Service de sıcağı sıcağına İngiltere’de verilen terör alarmını sayfalarında yer verdi.
Sitenin ana sayfasında yer alan haritada felaket ya da afetleri göstermek üzere pek çok sembol bulunuyor. Kuş gribi gibi salgın hastalıklardan, orman yangınlarına, terörist saldırılardan, trafik kazalarına ve hortumlara kadar hemen hemen bütün önemli gelişmeleri kapsayan site, olayın meydana yerin coğrafi özelliklerinden olayın meydana geldiği saate kadar her türlü detayı dakika dakika okuyucularına sunuyor. HIS, konuyla ilgili uzman görüşlerini ve harita desteğini de ihmal etmiyor. Sıcak hava dalgaları, seller, sağnak yağışlar, volkanik faaliyetler hakkında da uyarılar yapan site verilerini, Macaristan’daki Acil Durum ve Felaket Enformasyon Merkesi’nden alıyor.
ilginizi çekebilir diye koyuyorum bi bakın bana ilginç geldi;)
|
|
~ 756 gün
|
|
| |
chucky
|
http://visz.rsoe.hu/alertmap/woalert.php?lang=eng
|
|
~ 756 gün
|
|
| |
chucky
|
serhatçım beğeneceğini biliyodum:))
|
|
~ 756 gün
|
|
| |
chucky
|
serhat o kadar tanımışım yani seni;)
|
|
~ 756 gün
|
|
| |
milonga
|
erman, kardeş sagolasın...bu site tüm dertlere deva:) hastalıklara şifa:)
|
|
~ 756 gün
|
|
| |
ne alaaka
|
ohh be sonunda öle bi site buldum:P
|
|
~ 756 gün
|
|
| |
smirnoff
|
abuuuuuuheryerde alarm warrr ne oluo lannn ıcım karardıı battı dunya battııı
|
|
~ 756 gün
|
|
| |
aleeea
|
allaaaa Türkiye de bişiler oluo..sanırsam ölcesss yada göktaşları kafamıza fln gelcek .. noluo beaa ..
|
|
~ 756 gün
|
|
| |
smirnoff
|
abı heyecanlanıo lem ınsan ne gusel bıseymıs bu
|
|
~ 756 gün
|
|
| |
chucky
|
korkmayın kontrol benim elimde no panic:))
|
|
~ 755 gün
|
|
| |
beşiktaş
|
süper site , türkiyede 3 tane deprem olmuş haberimiz yok
|
|
~ 755 gün
|
|
| |
eudomania
|
adamlar güzel çalışma yapmışlar da aynı anda bu kadar bigiye sahip olmak için
iyi bir istihbarat teşkilatına sahip olmak lazım diye düşünüyorum..
|
|
~ 754 gün
|
|
| |
comandante
|
Bugün izmir de deprem oldu bakalım onu da gösteriyo mu
|
|
~ 754 gün