| |
comandante
|
Londrada yaşanana terör alarmı ardından bizim Bush çıktı ve bu cümleyi kurdu. her zamanki aptallığı deyip geçebiliriz ama ona bu cümleyi söyleten sebebler neler. Gerçekten müslümanlar çok mu suçsuzuz bu batının islama karşı savaşı mı yoksa Gerek Ortadoğudaki Müslüman ülkelerin gerek El-Kaidenin yaptıkları Bush'u haklı çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar mı.
|
|
~ 742 gün
|
|
| |
my slaves
|
aynı zamanda blair için bir kampanya artısı bu son olay. yakaladık onları diyerek ortalarda beyaz terör işlemeye devam etsin..
|
|
~ 742 gün
|
|
| |
comandante
|
Bana mı katılıyorsun?? ben orada herhangi bi yorum bildirmedim ki.
|
|
~ 742 gün
|
|
| |
a ghost between us
|
Dostum el-kaidenin müslüman olduğunu kim söledi sana? Her müslümanım diyen müslüman mı oluyo yani?
|
|
~ 742 gün
|
|
| |
tasarı geometri
|
arkadaşlar; dün bugün gördüklerimiz ve yarın görcekelrimizin hepsi birer oyun... pentagon a uçak gönderen de amerikanın kendisi ırakta kimyasal silah var diyip petrolüne el koyan da amerika afganistanın hali ortada israile silah satıp savaşı destekleyen ve barış gücünü bm de veto eden kim bilin bakalım
zor olmasa gerek ... Hepsi birer oyun ve ortada dönen o kadar çok şey var ki oyun çinde oyun ...
|
|
~ 741 gün
|
|
| |
tasarı geometri
|
islami faşist varsa eğer hristiyan faşistlerde var ki bunlar müslmnlarla kıyaslanamz bile
|
|
~ 741 gün
|
|
| |
a ghost between us
|
Dostum islami faşist kelimesini kullanmayalım:))) Bence dikkat etmeliyiz sizi bilmem de ben müslümanım.Kimse bnm kimliğime hakaret edemez haksız yere
|
|
~ 741 gün
|
|
| |
seizetheday
|
fasistligi acaba kimler yapiyor dunyada... adamlar sutten cikma ak kasikya, muslumanlara laf atiyorlar.. eyyy amerika ve yandaslari, asil fasistler sizsiniz. muslumanlara b.k atip durmayin..
|
|
~ 741 gün
|
|
| |
comandante
|
Yahudilik ırkçı bir dindir Gökçe Hemde dünyadaki en ırkçı topluluktur yahudiler.
|
|
~ 741 gün
|
|
| |
comandante
|
Hayır en üstte dinle faşizanlık bağdaşmaz demişin de onun için yazdım :))
|
|
~ 741 gün
|
|
| |
comandante
|
O zaman şu anda tüm müslümanları cihada çağıran Hizbullah'da müslüman değil Onlarda çoluk çocuk ayırmıyorlar Doğru mudur?
|
|
~ 741 gün
|
|
| |
a ghost between us
|
Fırat aydın:''Anlamamızda bir yanlışlık var galiba Hiçkimse tüm islama yada müslümanlara faşist deöiyor. İslam faşisttir demiyor Sadece islami faşistler var diyor.'' Dostum anlamam da değil maalesef snn anlatmanda ''Sorun var'' Sana diorum ki eğer diosan ki ben müslümanım o lafı kabul etme ve kullanma.O dediklerini yapanlar zaten müslüman olamaz ve değildirler.Konu başlığını açarken dikkat et ne manaya geldiğine bence sitede çok hassa insanlar var gördüğün üzere
|
|
~ 741 gün
|
|
| |
a ghost between us
|
Dostum sana soru sen müslümanmısın acaba? fırata'a
|
|
~ 741 gün
|
|
| |
a ghost between us
|
Haa o zaman ben de müslümanlığından süphe etme hakkına sahibim ve bu soruyu (konu başlığıı) ortalığı karıştırmaK AMAÇLI SORULMUŞ OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNEBİLİRİM işte demokrasinin güzel yanları
|
|
~ 741 gün
|
|
| |
comandante
|
Şüphe etmekte serbestsin.Ben başlığı açarken hiçbir tarafa karşı yorum yapmadım. Hatta ve hatta Bush için aptal diyerek tarafımı da belli ettim. Ama konuları tartışırken karşıya çuvaldızı batırmadan önce iğneyi kendimize bi batıralım.
|
|
~ 741 gün
|
|
| |
comandante
|
İlki benim profilimde herşey açık da sen oradan benim islam karşıtı olduğumu nasıl çıkardın ben onu anladın ona şaşırdım Demek ki grubu benimle aynı olmayan herkes bu ülke de islam karşıtı ha. Bu kadar lafın üzerine şu kadarını yazacağım ki benim allah inancım bir çok beni yargılayandan kat be kat fazladır. Benim burada tartıştığım tek şey ABD Başkanı ve Amerika Halkının düşünceleri. Profilimden de onu taşıyan benliğimden de gurur duyuyorum.
|
|
~ 741 gün
|
|
| |
a ghost between us
|
DOSTUM KONUYU BURDA KAPATIYORUM. ben sana İslam karşıtı felan demedim konuyu saptırma..Allah inancını yargılamaya hakkım olmadığını da söyledim yularıda..Profiline hakaret eden yok kişiliğine asla tabi ki gurur duy rengin ve ideolojin senin ama bu konu çyle sorulmaz o zaman açık açık tarafını belli et de ki Bush saçmalamış,aptal adam naapsın,İslamiyetle faşism i bir tutmuş dengesiz biri de o zaman konu kapansın bizde rengini konu hakkındaki düşünceni açıkca ortaya koymanı bekledik
|
|
~ 741 gün
|
|
| |
manas
|
suçluyuz çünkü aptalız... Suçluyuz çünkü ülke menfaatlerini gözetmiyoruz. Suçluyuz çünkü ülkelerimiz bağımsız değil tam anlamıyla. Suçluyuz çünkü üretmiyoruz çalışmıyoruz....
Malum sonuçlarına da katlanacaz. Dünyanın düzeni bu güçlüler güçsüzleri sömürüp daha fazla konfor yaşarlar...Birlik olanlar iç çatışmalarını bırakıp yek vücut hareket edenler güçlü olurlar ve birbirlerini yemek yerine karşı tarafı yer içerler.
Şu anda onlar tek vücutlar güçlüler ve sömürüyorlar. Haklı haksızı tartışmıyorum sadece dünyanın düzeni bu. Onlar da kuralına göre oynuyorlar insaf etmiyorlar...
|
|
~ 741 gün
|
|
| |
nurdamlasi
|
İslamı faşit olarak nitelendiren Bush acaba kendisini nasıl nitelendiriyor ? 'Dünyayı Kurtaran Adam mı?'
Ama konuda bazı yanlış anlaşılmaların olması hatta alakasız yerlere gitmesi beni üzdü.. İşte biz bu yüzden belkide başarısız. Herşeyi birbiriyle karıştırıyoruz
|
|
~ 517 gün
|
|
| |
-&-...........-&+
|
benden bahsediyor o alınmayın siz..
|
|
~ 517 gün