a : abi reenkarnasyon var mıdır he ? bılge bı kısılıge benziosun
b : o kadarını bilmem ama yoksa s.ki tuttuk
21 Ağustos 2008 21:19
toplumsal sorun
hala canlı mı?
yoq ölünce artık kalkmıyo..
21 Ağustos 2008 21:23
alice kendi alemınde
iki avcı..
-aha zebani gelio .. ayağa kalk canlı taklidi yapalım..
21 Ağustos 2008 21:26
sanscoeur
ateşin varmı bilader ? :))
22 Ağustos 2008 02:37
çidoçi
-kız kaçtın kaçtın yine yanıma düştün nabeer?
-Allah belanı versin kamil yine mi sen?
-bela anma kız yanaş hele
-defol git başımdan imdaaattt!!
-ne bağırıyon be sanki duyan olacak..hem ben seni ne yapayım artık şu hale bak kemiklerin görünüyo..kokuyorsun da üstelik..
-????!!!!!?????
23 Ağustos 2008 15:31
r.h.c.p..
- Selamın aleyküm...
- Aleyküm selam muhterem..
- Abi senide mi aynı imam yıkadı.. Ne yaptıysa , kıçıma bişeyler sıkıştırdı oturamıyorum..
- Aynı şey bende de var abi.. Töbe bununla köprü falan geçemem ben... Ulan araya giren pamugumu cıkarmaya calıscaz, köprüdenmi gececez..
- Walla dogru diyosun... Dur la dur, dön bakim... Ahahaha senin pamugun dışarıda biraz..
- Hönkkk...!
- Baksana abi dışarıda... Fitil gibi duruyor pamuk.. Demekki cehennemde oradan ateşleyecekler..
Ve sohbetin sonunda celallenen 7 kez umre yapmış Niyazi amcamla, 3 kez umre yapıp şeytana bu umrelerde yaklaşık 4,5 kg taş fırlatmış Cemalettin amcam aynı sloganı getirirler..
Yan cehennem yan.. Bir kamyon odunla sana geliyoruz...! :P
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/5316
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.