gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Spor - sakaryasporlular buraya
 Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 21 - 36
 Yazar: Mesaj:
comandante
comandante
Bekle bizi sakarya pazar Günü GELİYORUZ Genç FB

1 defa alkışlanmış (1)  20 Ağustos 2006 22:51  mesajın adresini al  
dogujan
dogujan
geldim gördüm olacak gibi bu maç ama her sakarya fener maçı gibi çok zorlu gececek

20 Ağustos 2006 22:53  mesajın adresini al  
tatangalist
tatangalist
Yalan değil anne. Biz dövüşüyoruz. Hemde ölümüne. Ama merak etme! Abilerimiz tam düşecekken tutuyor kolumuzdan. bazen polisler alıyor bizi ama kimse kimseyi bırakmıyor ki. Bazen senin içinde kavga ediyoruz sakaryalı olmanın ruhuyla...

Mantık arama anne. Biz SAKARYASPOR’ u karşılıksız seviyoruz. Hemde öyle böyle değil. Stadta yeşil siyahı görüyorum ya bazen ağlıyorum. Üzülme anne. O aşkı gördüğüm için, yalnız kalmadığım için ağlıyorum...

28 Eylül 2007 14:59  mesajın adresini al  
kücükmoskovali
kücükmoskovali
Sensiz oLmuyor SAKARYA... Trabzon hep yanında..!!

61&54

29 Eylül 2007 05:38  mesajın adresini al  
kaos41
kaos41
izmitliyiz biz adamı.........

6 Ekim 2007 19:52  mesajın adresini al  
dogujan
dogujan
plakayı astık kocaeline hala konusuyorlar mı onlar

13 Ekim 2007 14:38  mesajın adresini al  
tatangalist
tatangalist
kaos41 köylü olmak ayıpsa ben en büyük ayıbı işliyorum KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİDİR..!

bi daha da buraya salça olma hadi bakayım al voltanı

18 Kasım 2007 00:15  mesajın adresini al  
kaos41
kaos41
yaw sana köylü diyen mı var allah allah,yaran varmış gibi yazmışsın,kabul ediyon yani oda güzel bilinçli köylü:)

29 Kasım 2007 20:08 ~ 23 Aralık 2007 04:00  mesajın adresini al  
alen21
alen21
severim tatangaları delikanlı kardeşlerim
çArşı

18 Aralık 2007 16:37  mesajın adresini al  
kaos41
kaos41
yaw çarşı size noluyo be hafızanı tazeleyim 4-0 kupa maçı (bursa) 3-5 lig maçı (inönü) daha sayıyımı istersen

23 Aralık 2007 04:06  mesajın adresini al  
alen21
alen21
laann armut ben tribünden yaklasmısım sen skordan bahsediyon ne alakası war şimdi...muhalefet olmak için bişiler yazıyım da karsıdakiinii göt ediyim diye yazı yazmayın suraya...
ayrıca anlamayız aslanım biz izmit mizmit atıveririz yine dolmbahceden hepinizi serin sulara...
ayrıca bize bulasarak öle uzaktan havlayarak (bazı oglan taraftar grupları gibi) bizle bir oldugunuzu düşünüyosunuz biz en cok ona gülüyoruz

23 Aralık 2007 13:09  mesajın adresini al  
**imalısır**
**imalısır**
BU ALEMDE TATANGA GERISI PALAVRA,ALAYINA ISYAN OLUMUNE SAKARYA...

ehehh :)))))

17 Nisan 2008 16:16  mesajın adresini al  
qitarist_cocuq_melih
qitarist_cocuq_melih
sende haklısın da sorsam stadın anca yolunu bilirsiniz tanagalık forma giyip atkı takmakla olmaz polisle ne zmaan çatıştın sevgin uruna ne zmaan sopa yedin sopa yemekten hiç gücenmedik korkmadık... ama öle bana gelipte sakaryalıyım tatangayım demeyin stadın önünden geçionuz anca o kadarhade naşş: TATANGA_KİRPİ...

papatya demis ki:
BU ALEMDE TATANGA GERISI PALAVRA,ALAYINA ISYAN OLUMUNE SAKARYA...

ehehh :)))))

19 Nisan 2008 03:07  mesajın adresini al  
**imalısır**
**imalısır**
işte sizin gibiler tatangaların adını kirletiYO tarafatarlık hırgür çıkarıp kavga etmek diilldirr !!!!!!!!

19 Nisan 2008 10:25  mesajın adresini al  
qitarist_cocuq_melih
qitarist_cocuq_melih
sende haklısın tabi nese kendine çok güveniosan yeni polar bastırıyoruz dişi tatangalar die sana da veririm sende gelirsin ...
bu arada tatangaların adını bnm gibiler deil sizin gibiler bozuyo da nese sakaryalıyız kalp kırmaya gerek yuq alayına isyan ölümüne sakarya:DDD...

papatya demis ki:
işte sizin gibiler tatangaların adını kirletiYO tarafatarlık hırgür çıkarıp kavga etmek diilldirr !!!!!!!!

20 Nisan 2008 00:01  mesajın adresini al  
qitarist_cocuq_melih
qitarist_cocuq_melih
4 1 yenildik diuyarbakıra sizde kınalarınızı hazırlayın bi tarafınıza yakarsınız:@

•cedric• demis ki:
:D bu diyarbakır çok sakat takım.. 14.00(diyr.sakary) da maç var:S gidiyim izliim ben:D

20 Nisan 2008 22:19  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 21 - 36
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008