ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > sakaryasporlular buraya

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

dogujan
dogujan
sakaryaspor fanatiği olarak tüm tatanga arkadaşların görüşlerini bekliyorum bu sene takımımızla ilgili
 1   7 Ağustos 2006 17:15   mesajın adresini al  

comandante
comandante
git grup kur bilader ne yoğunluk yapıyon forumlarda :)))
7 Ağustos 2006 17:16   mesajın adresini al  

dogujan
dogujan
onuda yapacam ama burada paylaşalım bi fikirlerimizi
7 Ağustos 2006 17:17   mesajın adresini al  

comandante
comandante
O zaman Altaya kazık atan Sakarya KÜMEYE!!! :))))
7 Ağustos 2006 17:19   mesajın adresini al  

dogujan
dogujan
hehe........... grubu yarattım tüm tatangaları bekliyorum
7 Ağustos 2006 17:23   mesajın adresini al  

'' i l k o ''
'' i l k o ''
cılgın sakarya köylüleri baska bırsey demıyorum
7 Ağustos 2006 17:51   mesajın adresini al  

dogujan
dogujan
sakarya fener maçında gorusuruz 4. hafta
7 Ağustos 2006 17:54   mesajın adresini al  

taharet musluğu
taharet musluğu
aşırı gazlar..Sanırsın katalan ekibi falan..Biraz daha sakin...
7 Ağustos 2006 17:55   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Doğukan burda tatanga yok abi Sen yanlış yere tezgah açtın :))
7 Ağustos 2006 18:05   mesajın adresini al  

dogujan
dogujan
sakaryalıysan öğün değilsen döğün!
7 Ağustos 2006 18:05   mesajın adresini al  

root
root
bu kentte olsa da büyük depremler
başımızdan geçse de büyük bir kaza
eğer can vermek varsa senin uğrunda
bu can feda olsun sana sakarya

ellerimiz havada üçlü çekerken
okul bahçelerinde pankart yazarken
karanlık sokaklarda beste söylerken
bu can feda olsun sana sakarya
 1   7 Ağustos 2006 18:28   mesajın adresini al  

dogujan
dogujan
Tatangalar ve Ultraslanlar
Oğuz Dizer
odizer@fanatik.com.tr Türkiye genelinde ilk dört sırada yer alan taraftar oluşumları arasında Beşiktaşlılar ve Fenerbahçeli evlatlar arasında Tatangalar ve Ultraslanlar var.

Üç büyük kulüpten hemen sonra Sakaryalılar’ın (Tatangalar) sıralamaya girmesi şahsım adına büyük sevinç vesilesi oldu. Darısı Yeşil-Siyah formalı sporcuların başına. Aziz Duran’ın oluşturduğu yeni yönetim, umarım doğru seçimler ve transferler yapar, taraftarlarının yakaladığı zirveye ulaşır.
Birinci sırada Beşiktaş Çarşı grubu. Onları da kutlamak gerek elbette. Tribün güçlerine ve sporculara muhteşem desteklerine saygı duyuyor ama yönetim üzerindeki etkilerini pek anlayamıyorum. Taraftarlar, sadece kulüp motivasyonunu doğru yönlendirmeli ve bu olgu sporcuları da başarıya taşımalı. Aynı etkinliklerin yönetimi baskı altına alması, hatta yapılandırması ne derece doğru? Kulübü ve camiayı o işin sorumluları varken yönetmeye soyunma girişimlerinin sonu mutlaka hüsran olur. “Seba gitsin, Ahmet dursun” felsefesi sancılarını, Beşiktaş camiasının günümüzde bile hissettiğini biliyorum.
Geçtiğimiz günlerde Tatangalar Sapanca zirvelerinde bir kutlama gecesi düzenlediler. Son derece düzeyli ve kaliteli geçen yemek süresince genç taraftarları gururla izledim. Sakaryaspor’un lige çıkmasına büyük katkıları olduğunu bildiğim Yavuz Köprülüoğlu ve İsmail Yenice kardeşlerimle beraber katıldık. Ara yönetim hiçbir şey yapmadı mı? Yaptı ama eğer takım Süper Lig’e çıkmasaydı, acaba kim asılacaktı?
Neyse! Adapazarı zor şartların ve acıların şehridir. Bir sezon önce adeta infaz edilircesine küme düşürülen Sakaryaspor tekrar hak ettiği yere döndü. Bu aşamada takımı asla yalnız bırakmayan ve iyi günde, kötü günde desteğini esirgemeyen Tatangalar’a helal olsun. Ceplerindeki bir yudum paranın önemli bölümünü bilet parası olarak vermekten çekinmeyen, futbolcularının peşinden şehir şehir dolaşan bu gençler tek haklarının ‘SAKARYA SEVGİSİ’ olduğunu adeta haykırmakta ve duruşlarından asla taviz vermemektedirler. Tatangalar için Sakaryaspor rant kapısı değil sadece sevda kapısıdır ve bu gerçek herkesce bilinmelidir.
7 Ağustos 2006 18:50   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008