ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > orta doğu teknik üniversitesi > evi nereye taşısam ?

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

elmaa
elmaa
tee ebesinin mında oturuyom şu an da...nire taşısam böle 400-500 civarı bi kira olabilcek tek vasıtalı(servis diil) bilmedigim hangi semtler var yaw..öveçler,çetinemeç,balgat,100yıl vs..

ya da ev boşaltan var m?
6 Ağustos 2006 19:29   mesajın adresini al  

alfonsooo
alfonsooo
benim arkadas ev arkadaşı arıo... tek başınaysan onlan irtibata geçebilirsin istersen.. pazarın orda oturuo
6 Ağustos 2006 19:39   mesajın adresini al  

elmaa
elmaa
saol mali..abimle oturuyorum ev arkdşı diil de dha cok ev boşaltan vs varsa kontratı devam ettirebilrz...?
6 Ağustos 2006 19:49   mesajın adresini al  

çokrail
çokrail
odtünün hemen dışındaki aksu aşiyan evlerinin fiyatı 500 milyondu benim bildigim kadarıyla (dolar da olabilir emin deilim) oraya bak. ama oralar da cok ses geciriyomuş. sen en iyisi 100 yıldan bak bence..
6 Ağustos 2006 19:57   mesajın adresini al  

elmaa
elmaa
hmm..nerde o aksu aşiyan anlamadım tam olarak a4 tarafındaki otobüslerin çıkınca okuldan sağa döndügü yer mi ki?
6 Ağustos 2006 22:45   mesajın adresini al  

aburcubur!
aburcubur!
100.yıldan tut abi yada çukurambar balgat faln tek seferde gelirsin zaten..okulada yakın olur hem.. abine neresi uyar bilmiom ama.. hem oraların ankaranın diğer yerlerede ulaşımı kolay olur bence.. merkezi bi yer bana kalırsa her yere yakın....
6 Ağustos 2006 23:43   mesajın adresini al  

nicht
nicht
daha yeni başlamışsın üniversiteye.daha çok zamanın var.harbi eğlenicem gezicem diyosan ben 3,5 senedir bestekar sok.ta oturuyorum.kızılaya 5,tunalıya 3dk yürüyerek.okula da kızılaydan gidersin rahatça.o civarlara bak derim.pahalıdır kiralar ama iyisine denk gelebilirsin iyice araştırırsan.
ama inan çok eğlenirsin o civarda yaşarsan!
7 Ağustos 2006 01:24   mesajın adresini al  

elmaa
elmaa
eet ya 100yıl hiç çekici gelmio ben de dikmen'in en altlarında o ayrancı dolmuslarına yakın bi yerden ya da ne biliim oveclerin dibinden tutsam diorm,bakalm artk saolsınz
7 Ağustos 2006 15:43   mesajın adresini al  

pastelboya
pastelboya
tüh önceden gireymişim buraya.. biz evi 450ye kiraya verdik sırf şey diye eski tip salondan odalara geçilio.abimin teki tek başına kalıo şimdi cillop hem de çetinemeçte valla adamın boşaltası olursa ben haber veririm dicem de yani o evi de o fiyata boşaltmaz heralde bilmiim ki.ama buralardan bulabilirsiniz heralde ya misal biz şimdi kirada oturuoz çetinemeçin 3 sokak üstü oluo baya da büyük bi ev_aile evi yani 4 oda fln üst kat bilmem ne 600 verios. ben yol üstünde görürsem buralarda tel. nosunu atarım sana
8 Ağustos 2006 14:29   mesajın adresini al  

vergilius
vergilius
gel erkan gel 100yıla gel.sende ge abin de gelssin. artismi oldun la başımıza 100. yıl çekici gelmiyomuş. ayrancını aşağı tarafları da ii olur ha istersen. tek vasıta gerçi taa ansera mıdır nedir oraya kadar gider ayrancı dolmuşu.ama 400-500 zor be canım.aha 100.yılda bizim evin karşısındaki uyduruk 5 katlı daha bugün 600e gitti.allah akıl fikir falan felan versin insanlara.o ayrı o ayrı
12 Ağustos 2006 04:24   mesajın adresini al  

queen of bongo bong
queen of bongo bong
100yıl
29 Ağustos 2006 10:18   mesajın adresini al  

bouquette
bouquette
yaa bırak boşver yaaa miss gibim bahçeliye gel işte
milli kütüp ten dolmuşa bindin mi 5 dakkaya okuldasın.Canın mı sıkıldı çık caddeye hande yener ler gülşen ler adım başı bi tane biri olmadı mı biri olur nası olsa tipler aynı:)))yemek yenjek te bi sürü yer var(ki bnje en önemlisi bu)daa nossun işte
5 Eylül 2006 21:48   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008