| |
quixotic
|
Antalya'nın Alanya İlçesi'nde inşaatlarda çalışan 27 yaşındaki F.Y., deniz kenarında oynayan Alman ailenin 8 yaşındaki kızları M.M.'yi elle taciz etmek suçundan tutuklandı.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/4869310.asp?m=1&gid=69&srid=3044&oid=2
|
|
~ 749 gün
|
|
| |
comandante
|
İnsanlar hepten şerefsiz olmuşlar ya Hayvan herif 8 yaşındaki kızdan ne zevk alıyor acaba Ya böyle adamların var olduğuınu bilmek sinirlerimi bozuyo ya Daha 8 yaşındaymış çocukcağız ya
|
|
~ 749 gün
|
|
| |
soulfly free
|
duyun duyun ne hale geldi millet
|
|
~ 749 gün
|
|
| |
seducian
|
Arkadasının askerden gelisini kutlamak icin anaokulu ogretmenine tecavuz edip olduren kişilerin birkac yılda icerden cıktıkları bir ulkedeyiz. Cezalar neredeyse suca tesvik edecek. Gerci boylelerini insan yerine koyup cezaevine atmak da garip geliyor bana..
|
|
~ 749 gün
|
|
| |
dorian
|
Tecavüzcüleri asacan vinçlere , sallandıracan ; meydanda sergileyecen ibneleri . Bir tane vurucu tim olacak , tecavüzcüler yargıdan kurtulursa , indirecekler aşağıya . Gerçi sabıka kayıtları hayli kabarık bir hükümetin olduğu ülkede , yasalara nasıl güvenilir bilinmez . Şahsen ben bu ülkede yasalara güvenmiyorum artık .
|
|
~ 749 gün
|
|
| |
penelope
|
ya oha yaa, 8 yaşındaki kıza o gözle bakanın gözleri çıksın...
|
|
~ 749 gün
|
|
| |
ne alaaka
|
aklından geçmesi bile yeterince öküz olduunu gösterir
|
|
~ 749 gün
|
|
| |
ero-ore
|
|
|
~ 749 gün
|
|
| |
alice kendi aleminde
|
nevar beaahh... türküz die mi bizimle millet uğrasırken olay olmuodu?
tamam.. golzuksuz bakıorm.. ne ayıp ne yazık .. ne kötü imaj.. pöff
|
|
~ 749 gün
|
|
| |
alice kendi aleminde
|
bi anda feci hissettim kendimi.. bi ben ve benım en yakınarkadaşlarım varmış demek küçükken amcaları tarafıbndan rahatsız edilen.. neenteresan.. herkes çok şaşırmış..
|
|
~ 749 gün
|
|
| |
alice kendi aleminde
|
şunu demek istiorum.. bu olaylar o kadar çok ki.. ühühüüüüü.. Alman evlat diince ne yani mesele bu mu dedim..
mesele bu diilse turistik yaklaşiim die saçmaladım.. sonra ikinci mesajımda gercek dunyaya geldim..
|
|
~ 748 gün
|
|
| |
penelope
|
bence olayı kötü yapan tabi ki çocuğun yabancı olması deil, adı üstünde 'çocuk' olması.
|
|
~ 748 gün
|
|
| |
alice kendi aleminde
|
açık oliim.. gecen çılgınlıklarınıza yazdım.. en son gecen hafta koparana kadar dudağını ısırma olayı başımdan geçti (göktürk çooooook yakından tanıdığına eminim şahsı) .. ilki de ben 5 yaşlarındayken falandı.. çooook arkadaşım var böyle.. yeter ki konuşturabil..kız çocuklarına amcalar o kadar çok eğiliolar ki.. ühüğüühüüü
|
|
~ 748 gün
|
|
| |
alice kendi aleminde
|
bi de çocukken masumca yaklaşımla ard niyetin ayrımına çoook dah a kolay varıosun ard niyetlerealışık olmadıüğın için.. böylelikle bakıştan anlıosun..
|
|
~ 748 gün
|
|
| |
alice kendi aleminde
|
ben sana msj atiim bari..
|
|
~ 748 gün
|
|
| |
dorian
|
|
|
~ 748 gün
|
|
| |
dorian
|
sen de sallandır bi iki tane Pınar , rahatlarsın ...
|
|
~ 748 gün
|
|
| |
alice kendi aleminde
|
bu olayların çook yaşandığını kabul eden bir diğe rkızıı öpücem ben yaa.. çok yalnız hissettim.. ne var yaa nevarr.. 4-5- yaşında hangi kız cilve atıodu da suçlu oluodu.. şüjkür ben uğramadım ama komşu amcaları tarafından tacız edılmış arkadaşlar var..
|
|
~ 748 gün
|
|
| |
lillian
|
iki kız cocuguna tecavüz eden biri vardı hani,cezaevinde intihar etti.haberlerde duyunca rsmen sevindim, dünya bi pislikten kurtuldu diye, o geldi simdi aklıma.böleleri yuzunden idam cezasının kalkmasına karsıyım ben.tecavüzcüler idam edilmeli.
|
|
~ 748 gün
|
|
| |
beşiktaş
|
|
|
~ 748 gün
|