ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara
forum
a-sosyal okulumuz

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 15

iremkız
iremkız
kabul edin accaip asosyal bi okulumuz war her şey iyi güzel ama iş bişeyler yapmaya gelince tık yok!! bi 29ekimde sn özakman geldi okadar..geçtiğimiz yıllarda da durum aynıydı yani tvlere bakıyorum liseler bile ne etkinlikler yapıyo..napmak lazım peki??
~ 1016 gün   mesajın adresini al  

cag
cag
cok afedersin de 28 ekim de rock the baskent yaptık,ben muzik toplulugu adına konusayım,bize gelin fikirlerinizi sürün elimizden geleni yaparız...
arkadaslar bana rock senligi olsun demişti,28 ekim de rock the baskent 2 yapıldı..malesef söyle bir olay var,ne yapsanız ögrencilere begendiremiyorsunuz,rock sevenler dinledi,begendi digerleri etkinlik diye sayıklıyordu,o zaman da gelip izlemediler..bize fikir getirin yapabilcegimizi yapmaya calısırız...ki düşnüyoruz da toplantılarımızda dile getiriyoruz,yapılabilcekleri...

cag
cag
bir de şunu da belirteyim sana katılıyorum,ama inanın muzik toplulugu okulumuzun daha sosyal olması için çok ugrasıyor,ve bi de benim gördüğüm gezi toplulugu var...yanlış anlama fikrine saygılıyım ve haklısın da ama bizim ögrencilerimiz de ilgisiz ya:(

mert
mert
bence sosyal etkinlikler fln sdc öğrenciyle olcak iş diil(tamam öğrencinin payı %80lere varıo ama yinede..) yuqardan da destek görmesi lazım..
ayrca çaarı eywallah rock the başkent güzel bi adımdı(gerçi katılamadım ama içimde kalmadı diil) müzik topluluğundan daha fazla da bi beqlentim yoq benim bu tarz etkinliklere devam etsin yeter ama maalesef diğer toplulukların çou uyuyo..

cag
cag
evet haklısın o konuda,yani yukarının da destegine ihtiyacımız var..onun dısında merak etme biz sürekli etkinlik yapıcaz ancak bu işi bize bırakırsanız biz rock ve çeşitleri şeklinde yaparız bi kaç blues ve bi kaç metal:)

iremkız
iremkız
ya şimdi arkadaşar haklısınız bizde kampüste durma kültürü sıfır.. ama çoğunluğun ilgisini çekmeyi başaran etkinlik de sıfır.. mesela üstten yardım alabilsek atıorum müzik grubu yaptıı anket sonucu en begenilen turk rock grubunu okula getirir konser diil ödül tarzı bi güne ama nerdeeeee biz tek başımıza yapamayızki bunları di mi..
~ 1015 gün   mesajın adresini al  

cag
cag
ya önce irem in sözünden baslıyım"müzik grubu yaptıı anket sonucu en begenilen turk rock grubunu okula getirir" biz bunu düşündük ama dedigin gibi üstün bu konu da bize maddi destegi olmalı,hatta gecen sene pamelayı getiriyorduk bahar şenliğine herşey bitmişti,malesef okuk bütce ayırmayınca pamela bilkente cıktı...
evdal da"mesela baskentte gelenekselleşebilmiş herhangi bir etkinlik hala yok" artık var,rock alanında bunu basardık..rock the baskent yapıldı ve yapılacak her dönem...bunun dısında da bazı etkinlikler yapıp gelenekselleştirmek istiyoruz ne yazıkki sadece bizle kalmıyor...
~ 1015 gün   mesajın adresini al  

atalay
atalay
okulumuz öğrencilerine bişeyi beğendirmek zor. birşeye katılıyorlarsa eleştirmek için katılıyorlar. öğrencilerin çoğunun sosyallikten anladığı farklı. kampüs de elverişli dğeil. müzik topluluğuna ben teşekkür ediyorum o ortamda bulundum, çok samimi bir şekilde bişeyler yapmak için çalışıyorlar. topluluklara daha çok arkadaşlarımızın katılması lazım.
ben bunu bizim okuldaki çoğu kişinin ankaralı olmasına bağlıyorum. ankaralı olunca arkadaş ortamı hazır, dışarad yapacalar belli, eee toplulukta ne vakit kaybedelim. dışarda takılalım. bence budur.
~ 1014 gün   mesajın adresini al  

cag
cag
öncelikle saol atalay...dedigin gibi ankara lı ögrencilerin coklgu bunda etken olabilir,ama yavas yavas sehirdısından gelim artıyor,sanırım seneye istedigimiz gibi daha güzel etkinlikler yapabilicez,tabi ögrencilerin topluluklara katılımıyla olur...
~ 1014 gün   mesajın adresini al  

iremkız
iremkız
aslında haklısınız ama okul etkinliğini dışarda gerçekleştirip daha iyi bi reklam yapsak yine mi tutmaz? madem kimse kampüste kalmak istemiyo biz başkenti şehirde buluştururuz? ben sadece öneri bekliorum saçma ya da diil yani çok mu vahimiz?? yoksa gruplarımızın yaptıklarını takdir edior ve onlara teşekkür ediyorum..siz de olmasanız..
~ 1013 gün   mesajın adresini al  

mert
mert
aslında bilkentte bi etkinlik düzenleyeblirz :D

iremkız
iremkız
mert seni öldürcem yaaaaa!!!!!!

cag
cag
irem ben şimdiye kadar muzik toplulugu olarak konustum,öyle de devam edeyim...bilmiyorum ne kadar dogru ama diger üniversite ve etkinlik yapan kişiler tarafından B.Ü. Müzik Toplulugu önde tutuluyor,ve yapılan etkinliklerde okulumuzdan müzik istiyorlar...gelelim dısarada ki olaya, aralık ortaları gibi bir bar ile anlasıp,bir günlük 6 saat 6 grupla konserler vermeyi planlıyoruz,tabi sizden öneri geldikce yapabilcegimiz birşey olursa yerimiz belli:) Ögrenci Lokali Topluluklar Odası No:8 , zaten 2 bilemedin 3 kapı acık olur kime sorsanız gösterir:)

iremkız
iremkız
peki çagrı çok saol igin ve yaptıklarınız için.. bir etkinliğinizde faal çalışacak eleman arasanız ben burdayım herzaman yardıma hazırım..

cag
cag
cok saol irem,şu anda isteyebilecegimiz tek şey toplulugumuza gelip fikirlerinizi sunmanız,her zaman kapımızı acık..

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008