ben izlemek istiyorum kesinlikle bi de panik odası varmış (Y)
harika bir ay bizi bekliyor...
31 Ocak 2008 01:58
sweetdreams
munıh şaane gerçekten du ben de tavsiye ediyim,tavsiye ediyorum:)
31 Ocak 2008 02:59
uaxoy
kurtlar vadisi lost
31 Ocak 2008 02:59
denizhan
spielberg hala deha ne de olsa.
hollywood'dan çıkan altın cevher :)
31 Ocak 2008 03:00
souvereign jr.
münih'te soykırım anlatılıyormuş galiba. çok severim bu tip filmleri. bi de olimpiyatlar sırasında oluyor.
31 Ocak 2008 03:07
denizhan
soykırımla alakası yok ?
31 Ocak 2008 03:08
souvereign jr.
Yıl 1972… Dünyanın en büyük spor organizasyonu olimpiyatlar, Münih’te, 70’lerin ruhuna uygun olarak barış havası içinde başlıyor. Her ülke başarı ve madalyalar beklerken Münih’ten gelen bir haber dünyayı sarsıyor…
Kendilerini ‘’Kara Eylül’’ olarak tanıtan bir grup Filistinli terörist İsrailli atletlerin kaldığı yatakhaneyi basmış, 2 sporcuyu katlettikten sonra 9 kişiyi rehin almıştır. Talepleri rehinelerle beraber Münih Havaalanı’na götürülmektir.
Alman hükümeti hayati bir karar alır ve rehineleri kurtarmak için düzenlenen operasyon başlar. Facia adım adım yaklaşmaktadır… Timin başarısızlığı katliama dönüşür ve tüm rehineler ölür. Ancak teröristlerin hepsi ölmemiştir ve bir Mossad ajanı onların peşine düşer.
ilk okuduğumda filmin konusunu İsraillileri öldürdüklerinden dolayı soykırım diye anlamışım pardon.
31 Ocak 2008 03:13
souvereign jr.
az önce izlemiş olduğum I know what did you last summer çok güzel bir filmdi bence.
film boyunca hop oturup hop kalktım yahu. filmi daha önce izlediğimi ise teknede kızın saklandığı buz dolu yeri görünce anladım. o tekne nası bişidir öyle ya. o saklanan kızı da ayrıca çok beğendim :)
filmdeki en güzel replik ise:
bir kişiyi ölümüne terk etmeden önce , onun öldüğünden emin olmalısın...
şu korku - gerilim filmlerinde hop oturup hop kalkmayı çok seviyom , gene çok eğlendim... napayım huyum kurusun :)
5 Şubat 2008 00:23
mêrxas
ortalik deha kayniyor..
denizhan demis ki:
spielberg hala deha ne de olsa.
hollywood'dan çıkan altın cevher :)
15 Şubat 2008 01:29
solitary man
geleceğe dönüş serisini verecekler şubatta... bir kez daha seyredeceğim inşallah:D
5 Şubat 2008 01:32
souvereign jr.
üçü de kaçmaz valla (H)
5 Şubat 2008 01:42
souvereign jr.
en güzel film kuşağı tvde dvd keyfi idi. ama bu ayki filmler güzel bence. özellikle panik odası'nı iple çekiyorum...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/5187
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.