ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
burada tavsiye edeceğimiz filmleri yazabiliriz diye aklıma geldi.
yarın akşam mesela river's edge diye 80lerin bir filmi var. keanu reeves, dennis hopper başrollerde.
bu sene içinde yayınlanmıştı, ben o zaman izlemiştim ve gayet beğenmiştim. tavsiye ederim.
bi de sonradan kayıplara karışan crispin glover'ın performansına da dikkat çekerim.
bu arada filmler 22'de bilmeyenler için.
2 Ağustos 2006 20:44
hafriyat
john turturro'nun yönettiği illuminata da izlenebilir.
gününü bilmiyorum cnbce web sayfası
2 Ağustos 2006 22:00
hafriyat
link yanlış olmuş
www.cnbce.com diyelim en iyisi
2 Ağustos 2006 22:02
penelope
eskiden izlemek istediğin filme oy verme falan vardı, baya güsel ffilmleri koymuşlardı... hala devam ediyo mu acaba?!
2 Ağustos 2006 22:26
epinox
artık eski starwarsları, eski efektleriyle yaynılama vakitleri gelmiştir cnbce nin
2 Ağustos 2006 23:29
hafriyat
TAKING SIDES
Yayın Tarihleri : 09.08.2006 22:00 (Tekrar : 10.08.2006 02:30)
Yönetmen : István Szabó
Oyuncular : Harvey Keitel, Stellan Skarsgård, Moritz Bleibtreu, Birgit Minichmayr, Ulrich Tukur, Oleg Tabakov, Hanns Zischler, Armin Rohde
Yapım Yılı : 2001
3 Ağustos 2006 00:05
hafriyat
ILLUMINATA
Yayın Tarihleri : 14.08.2006 22:00 (Tekrar : 15.08.2006 02:30)
Yönetmen : John Turturro
Oyuncular : Leo Bassi, Henri Behar, Maurizio Benazzo, Fernando Bolles, Katherine Borowitz, Christopher Walken
Yapım Yılı : 1998
Detaylı bilgi için tıklayın.
3 Ağustos 2006 00:05
hafriyat
TACONES LEJANOS
Yayın Tarihleri : 23.08.2006 22:00 (Tekrar : 24.08.2006 02:30)
Yönetmen : Pedro Almodóvar
Oyuncular : Victoria Abril, Marisa Paredes, Miguel Bosé, Anna Lizaran, Mayrata O'Wisiedo, Cristina Marcos, Féodor Atkine
Yapım Yılı : 1991
3 Ağustos 2006 00:06
hafriyat
FLAWLESS
Yayın Tarihleri : 31.08.2006 22:00 (Tekrar : 01.09.2006 02:30)
Yönetmen : Joel Schumacher
Oyuncular : Robert De Niro, Philip Seymour Hoffman, Barry Miller, Chris Bauer,Skipp Sudduth, Nashom Benjamin
Yapım Yılı : 1999
3 Ağustos 2006 00:06
hafriyat
bu yukardakileri tavsiye ederim..
haydi coşun..
3 Ağustos 2006 00:07
denizhan
o flawless mesela oylama sistemi zamanında koyulmuştu. ama en çok oyu alamamıştı :) yine de kadro baya sağlam tabi.
ben de bu ay için kendi tavsiyelerimi yazayım.
DANGEROUS MINDS
Yayın Tarihleri : 05.08.2006 21:00
Yönetmen : John N. Smith
Oyuncular : Michelle Pfeiffer, George Dzundza, Courtney B. Vance, Robin Bartlett, Beatrice Winde, John Neville, Lorraine Toussaint
Yapım Yılı : 1995
KIDNAPPED
Yayın Tarihleri : 12.08.2006 21:00
Yönetmen : Delbert Mann
Oyuncular : Michael Caine, Lawrence Douglas, Vivien Heilbron, Trevor Howard, Jack Hawkins, Donald Pleasence, Gordon Jackson
Yapım Yılı : 1971
Detaylı bilgi için tıklayın.
ILLUMINATA
Yayın Tarihleri : 14.08.2006 22:00 (Tekrar : 15.08.2006 02:30)
Yönetmen : John Turturro
Oyuncular : Leo Bassi, Henri Behar, Maurizio Benazzo, Fernando Bolles, Katherine Borowitz, Christopher Walken
Yapım Yılı : 1998
VIVEMENT DIMANCHE!
Yayın Tarihleri : 16.08.2006 22:00 (Tekrar : 17.08.2006 02:30)
Yönetmen : François Truffaut
Oyuncular : Fanny Ardant, Jean-Louis Trintignant, Jean-Pierre Kalfon, Philippe Laudenbach, Philippe Morier-Genoud, Xavier Saint-Macary
Yapım Yılı : 1983
MONSIEUR VERDOUX
Yayın Tarihleri : 20.08.2006 12:00
Yönetmen : Charles Chaplin
Oyuncular : Charles Chaplin, Mady Correll, Allison Roddan, Robert Lewis, Audrey Betz, Martha Raye, Ada May
Yapım Yılı : 1947
3 Ağustos 2006 06:53
nick mick yok
cnbc e de yanılmıyosam geçtiğimiz sömestr içinde bi film gösterilmişti...bir dağ da pansiyonda kalan bi hatun ve bi adam tanışıp aşık olurlar.ancak ikisi de evlidir.ama bi şekilde beraber olmak da isterler ve her yıl tanıştıkları gün aynı otelde buluşurlar.baya matrak bi filmdi hatta bi buluşmalarında adam hatunu doğurtmuştu..böle eski bi film..hatrlayan olursa lütfeyynn adını bana pm atsın.dilesin benden ne dilerse valla yaa:SSSS
26 Ağustos 2007 19:37
denizhan
noi albinoi hakikaten iyi filmdi.
bu akşam da jeux d'enfants var, iyi bir fransız filmi diye biliyorum.
ama sanırım benim tercihim bıçak sırtı olacak =)
1 Ekim 2007 20:15
4lp3r
RİNG'i vermeleri kötü oldu aslında..vizyon filmlerindense kaliteli ve yankı uyandıramamış fimler vermeleri daha doğru olur :)
1 Ekim 2007 21:38
pasaklı kontes
bikaç sene önce, butterflies are free isimli harika bi film izlemiştim. birdaha rastlamadım filme, bayağı eski bi filmdi..
2 Ekim 2007 02:21
(_sheitann_)™
ben dün akşam izledim cesaretin var mı aşka? diye tek kelimeyle süper bi film aranızda izleyenler varsa bana hak verecekter.. şiddetle tavsiyedir!
2 Ekim 2007 18:10
biyolokum
JEUX D’ENFANTS ( cesaretin var mı aşka?) gerçekten sıradışı ve gerçekten sürükleyici bir filmdi. gene zamanında anemi film olan yürüyen şato da izlenilmeye degerdi. dilerim her iki film de tekrar verilir cnbc-e de.
2 Ekim 2007 18:55
denizhan
bu akşam millions var.
2004 yapımı. o sene festivale geldi, ardından sinemalarda gösterime girdi. çok isteyip izleyememiştim bir türlü.
ufak bir çocuğun yüklü bir para bulmasıyla ilgili ilginç bir konusu var. film de çok iyi diye duydum ayrıca.
gs maçını izlemeyenler için önerilir :)
4 Ekim 2007 16:57
denizhan
bugün de C.R.A.Z.Y. var.
2005'te önce festivale, sonra da vizyona girmişti. çok izlemek isteyip bir türlü izleyememiştim.
hakkında çok iyi şeyler duyduğum bir gençlik filmi diyeyim.
hatta forumun bir köşesinde vadinin de filmle ilgili iyi şeyler karaladığını hatırlıyorum.
izleyelim bakalım =)
22 Ekim 2007 17:53
nedionline
lilja 4-ever trajik bir film ilk basladıgında rammstein ın mein herz brent parcası calıyodu.bi bakam dedim film ilk basta vasat ama surukleyici izlemenizi tavsiye ediyorum ama dublajsız alt yazılı izlerseniz daha etkileyici. gercekten trajik bir film.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/5187
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!