| |
gregory house
|
bildigim birisi yapıyo bunu resmen tiksindim tipten.. o kadar iğrenç bi hareketmiş gibi geldi ki.. amaçsızca onursuzca bi hareket.. yani birine aşık olsan bile ona olan aşkından saygından ilişkiyi yaşamasına izin vermen gerekmez mi? bu nasıl haysiyetsizliktir.. yapanları komple kınıyorum insanların akıllarını karıştıran ilişkilerin içine kurt dusurenleri kendi lanetlerine terk ediyorum...
ne etkili oldu be :P ehah ama hayatımda bi insandan bu kadar tiksinmemiştim..
|
|
~ 769 gün
|
|
| |
smirnoff
|
amaçsızca onursuzca bi hareket
|
|
~ 769 gün
|
|
| |
hangover
|
aşıksan bırakıyım da onlar kendi hallerinde sewişsin de diyemessin ki?? sulanmassın tmm ama elde etmek için altyapı çalışmaları kesin olur!!
|
|
~ 769 gün
|
|
| |
hangover
|
altyapı dediysem bööle diil tabi : )))
|
|
~ 769 gün
|
|
| |
manas
|
ya çok seversen için gidiyo oluyo ya.. Yadırgamayın pek niyeti ciddiyse harbiden seviyosa elinde deil naapsın...
Tutamıyosa kendini onun suçu deil ya... Unutmaya çalışırsın ama hep bi umut beslersin..
|
|
~ 769 gün
|
|
| |
hangover
|
yemek yiyip gelicem bahsederim altyapıdan : )
|
|
~ 769 gün
|
|
| |
ne alaaka
|
elinde deil olur mu ya. bence en onurlu davranış kıza yalnızken bunu söleyip sora da mümkün olduu kadar az görüşmek olurdu(bu arada kurban ı ben erkek olarak algıladım nedense düşünülmüş bişi diil:D) sonuçta kız madem 2 seçeneği de biliyo ve buna rağmen seni seçmiyosa zaten bi de get yani artık yapçak bişi yok:(
|
|
~ 769 gün
|
|
| |
manas
|
ya işte unutmak öle kolay olmuyo içten içe seviyon bi süre daha mümkün olduğu kadar da görüşmüyon ama gönül bu işte arzuluyo bi kere daha göriyim diye çok kötü bişe ya allah düşmanımın başına vermesin...Ortada kalıyon böle
|
|
~ 769 gün
|
|
| |
clementine*poh poh
|
çook aşıksan bilmemne gayet normal şansını denemen vbencee
|
|
~ 769 gün
|
|
| |
biyolokum
|
yaa anlamadıgım sevgilisi var kişinin sen nasıl böyle gözü kör olup yavşarsın onu bırak eger o yavşayan kişiye karşılıkta verıosa yavşanan sevgili olan şahsiyet ona da ayrı bir yuhh... ki insanlar kendi başlarına gelebilcegini düşünüp bu saçma hareketi yapmamalı ki bende gördüm o kişiler de benim için sıfırdır...
|
|
~ 769 gün
|
|
| |
system failure
|
ne ve nasıl olsun olursa çekeceksin sineye !! bırak bare o mutlu olsun . bi de sevdiinin aklını karıştırma. senin kalbin onu sevmekten bom b.k olmuş zaten bırak bare sevdiinin ki temiz kalsın (acı ama gerçek :s )
|
|
~ 769 gün
|
|
| |
comandante
|
4 sene önce olmuştu ama hatun benden 7 yaş büyüktü sevgilisi 17 yaş Babamın işyerinden arkadaşıydı adam. Yani çocukluk aşkı hayranlığı da diyebilirsiniz. Adamı ağır abiydi ondan çok tırsardım ama hatun da öyle böyle değildi hani. Ofisde bana hiç kimse bi şey yaptıramazdı ama o en ufak bi şey istesin iki etmezdim. Ama ufaktım işte. Pek ufak da değilmişim aslında be Lise 2ye gidiyodum.
|
|
~ 769 gün
|
|
| |
hangover
|
ya kıza aşıksan ve kızın erk. ark.ı varsa:
o çocukta olmayan ama sende olan iyi şeyleri ön plana çıkarırsın,
o cocukta olan ama sende olmayan kötü şeyleri belli edersin,
kesinlikle bunları konuşma yoluyla yapmassın o çirkin olur!!
yani artılarını belli edersin, sonra bikeç jestle vs hoşlandıgını hissettirirsin ama az olucak, kafasında "acaba??" olucak, sonra beklersin arayı sıcak tutarak kendini unutturmadan, ama herhangi bir girişimde bulunmadan, kız hala onu seçiosa vardır bi bildigi!!!
|
|
~ 769 gün
|
|
| |
şekip
|
Hoş değildir, karaktersizliktir.
|
|
~ 769 gün