ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > Ortakantindeki Kasılmalar

Sayfalar: 1  2  3  4  5  17  18  19  20  21  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

şekip
şekip
Muhabbete girmekten çekinen azınlık olabilir de, forumlar sürekli aktif. Sitenin özü forumlarda zaten. Üyeler arası mesajlaşma da daha çok buradan doğan muhabbetlerle ortaya çıkıyor. Ortada fol, yumurta yokken gidip birine selam naber derseniz cevap alamamanız doğaldır.

Tonla üye var, kaç tanesiyle konuştunuz, nasıl bir üslubunuz var, ne oldu da cevap vermediler, mesajınızı okudular mı sizinle konuşmak için bir sebep yarattınız mı bunları düşünün insanlara kasıntı etiketi yapıştırmadan önce. Ne niyetle buradasınız onu da bir düşünün elbette herşeyden önce.
10 Kasım 2005 01:40   mesajın adresini al  

the bad one
the bad one
ya arkadasım ben belkı forumdakı konuları ılgınc bulmuyorum .. bulmadıgım halde yınede bırseyler yazmak ıcın kendımımı harcıyım yanı .. ben belkı forum muhabbetlerını sevmıyorum .. bu kadar yanı ..
10 Kasım 2005 01:46   mesajın adresini al  

beşiktaş
beşiktaş
neden bu başlık bilkent forumunda da var?
10 Kasım 2005 01:49   mesajın adresini al  

the bad one
the bad one
cunku ıkısınde de olmasını ıstedım !
10 Kasım 2005 01:50   mesajın adresini al  

şekip
şekip
Arkadaşım o zaman ilgini çeken konularla (tabi varsa böyle konular) ilgili başlıklar aç sen de, aynı ilgi alanlarından insanlarla bu konular hakkında konuş. Sonra birileriyle tanışırsın. Gerçek hayatta nasıl tanışıyorsunuz yeni insanlarla? Ortak arkadaş grubu oluyor, bilmemne aktivitesi oluyor, en kötü barda clubda filan gidip merhaba demiyoruz aa bak gördün mü maymun uçuyor diyoruz. Yanaşmanın da bir adabı vardır di mi arkadaşım? İlla forum kurdu ol demiyoruz, biraz ısın kendini tanıt insanlara diyoruz. Mesela ben 400 civarı mesaj attım, kime mesaj atsam cevap veriyor. Kızlar bana hasta!
10 Kasım 2005 01:51   mesajın adresini al  

beşiktaş
beşiktaş
başlığa bak şekipin mesaja bak :)
10 Kasım 2005 01:55   mesajın adresini al  

şekip
şekip
Lucy benim burada ilim irfan yuvasında kendimi geliştirdiğimi zannediyor. O kadar Türkçe öğrenemedi daha çok şükür. =P
10 Kasım 2005 01:55   mesajın adresini al  

the bad one
the bad one
400 mesaj atmıssın ama bosa işte .. cunku bu forumlarda kendını ne kadar tanıtabılırsın kı .. verdıgın yontemın ne kadar bos oldugunu kendınde cok guzel acıklamıssın ayrıca vermeye calıstıgın bılgıler ıcınde cok saol ..memnun oldum
10 Kasım 2005 01:58   mesajın adresini al  

beşiktaş
beşiktaş
sabır akif sabır,çat diye olmaz herşey :) forumlar böyle devam ederse kaynaşacağız çok güzel bi şekilde
(şiir gibi oldu lan)
10 Kasım 2005 01:59   mesajın adresini al  

şekip
şekip
Rica ederim, ben de memnun oldum. Sen de haklısın tabi, her yiğidin yoğurt yiğişi farklıdır. Ben savaşmayı ve ne olursa olsun yılmamayı seçtim. Bak arkadaş listeme, sırf 30 tane Türkiye'den arkadaşım var. Senin gibi forumlarda gelip sızlansaydım bu günlere gelemezdim. Şimdi ağlamayı bırak ve iki koş gel, hadi!
10 Kasım 2005 01:59   mesajın adresini al  

abzurt
abzurt
madem ole sen kendine savasacak baska konular bul
bole bos islerin pesinden bu kadar kosma
10 Kasım 2005 02:04   mesajın adresini al  

şekip
şekip
ehe ne adamlar var hakaten

Ayrıca 30 hiç de fena bir sayı değil, gurur duyuyorum kendimle. Çok popülerim.
10 Kasım 2005 02:06   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  17  18  19  20  21  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008