ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  müzik  istanbul hatırası
fatih akin super muzik ziyafeti istanbul belgesel
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 8

tane® ©an
tane® ©an
Fatih Akın'ın belgesel tadında bir filmi.izlemeyeniniz varsa mutlaka izlesin, gerçek anlamda bir müzik ziyafeti sunuyor ben şahsen, seçtikleri grup ve kişileri beğendim. Özellikle keşandaki fasıl müthişti
~ 764 gün   mesajın adresini al  

bliss
bliss
bence geç kalınmış bir başlık saolasın taner:) kesinlikle çok güzel bir belgeseldi, orhan gencebay kısmıda çok hoştu, orhan gencebay önyargılarını atıyor insandan, onun haricinde siyasiyabend kısmıda güzeldi ama eskişehire gelip sokak miziğiyle yaşayan insanların kendilerini amatörce sahne havasına sokmaları komik geldi beğenmedim açıkçası, selim seslerde harikaydı. bu arada neden sinema-tv başlığında olmadığını sorabilir miyim:))
~ 764 gün   mesajın adresini al  

the divine comedian
the divine comedian
tamamını izleyemedim bir türlü, keşan'daki fasıl kısmından sonrasına denk geldim hep ama çok zevk almıştım ben de. udi abimiz çok iyiydi hakkaten.
~ 763 gün   mesajın adresini al  

smirnoff
smirnoff
abı bende ıslemek ıstıom ya walla taner aklıma getırın alıcam hemen =))
~ 762 gün   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
çünkü görüntüyle cok ilgili değildi-istanbul manzaralarını saymazsan:D- aslolan müzik, udi abi müthişti ya flemanko caldı resmen nutkum tutuldu,resmen klasik gitar sesi cıkıyodu resmen, bi de şu amerikalı ablam benden düzgün Türkçe konuşuodu kıskandım:D
~ 762 gün   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
mühim olan memleketi değil ecnebi olması:) soyadı mc'li bişidi ondan amerikalıdır dedim:D
~ 760 gün   mesajın adresini al  

smirnoff
smirnoff
süper süper süperr cok etkılendımm ben yaaa

aynı belgeseldekı bawsçı gıbıyım suan
~ 758 gün   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
bak ekrar izleyesim geldi, gecen ordaki müzikler eşliğinde rakı içmitik:)
~ 704 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 8

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008