Ne okuyosun burcu.. profilinden pek bişi anlaşılmıyo ama enformasyonla alakalı olsa gerek.. ha bide sence cinsellikle aşk ayrı şeylermidir yane nedir..
25 Temmuz 2006 02:03
abbas
(Beaber olduğun..)
Bi kıza sana aşığım, senin için ölüyorum dersin;
Bi de seninle sevişmek istiyorum dersin..
Benim için ikisi de aynıdır(kız arkadaşıma söylerken) ama birincisinde romantik olursun, ikincisinde abaza..
Yazık..
25 Temmuz 2006 02:11
seducian
Uygulama odaklı enformatik bilimi gibi bişi sanıyorum..
Bence böyle olmamalı ama başlık giderek çığırından çıkıyo.. :D
25 Temmuz 2006 02:12
abbas
Yok canım ?
25 Temmuz 2006 02:24
alice kendi aleminde
adam bana seni hiç arzulamıorm derse giderim atarım kendımı yaaaaaaaaaaa
25 Temmuz 2006 02:30
abbas
Bazı şeyler özeldir, özel olmalı. Sevgili de öyledir. Kimse için hissetmediğin duyguları ona karşı hissetmeliyim.. Bu bakış olur, telefonda konuşmak olur; ya da dokunurken olur..
25 Temmuz 2006 02:33
alice kendi aleminde
erdem bööle ortaya bi laf atar hep polemik yaratır zaten.. pis erdem
25 Temmuz 2006 02:39
abbas
Ben masumum :)
25 Temmuz 2006 02:40
abbas
Koray arkadaşım, burda geçen olay birisi değil, zaten o kızın beraber olduğu kişi.. Yoldan geçen adam; ya da bi-iki haftalık sevgilisi değil..
25 Temmuz 2006 02:42
hazreti koray
yahu elbette ister..bn demek istiorum ki...erkek kalkıp kız ark.ına sormasın "seninle sewişmek istiorum aşkım ne dersin?" diee....örneğin çiftler öpüşsün dewamı kendiliinden gelişsin..ztn o esnada arzulamıcak mısn erkek ark.ını??hey allahım
25 Temmuz 2006 02:44
hazreti koray
erdem aktürk fark yapmaz..bardaki adam da demesin..sewgilisi adam da demesin zten bence..bence herşeyin üslubu farklı..
25 Temmuz 2006 02:45
hazreti koray
walla eksik okumuşum erdem en başta yazdığını..bn sadece "bi kıza sewişmek istiyorum dersin" kısmından öncesini farketmeyince anlamsız bi polemik doğmuş..saat 3, bu kdar oluyo kusura bakmaın..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4953
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.