olsun ben de şaşırmıştım saten evde bateri fikrine.. =) ama güsel oluo, hele ki annesi aa oolum bana sehpa takımı alış die sevinince =)))
22 Temmuz 2006 01:15
bad religion
ehuheuheheu onun üstünde çay falan içiolardır ne güzel annesiyle..:P nese konuyu daıtmayalım(:, gelll vatandaşşşş bateri dersineeee en kıral davulcudan..:P
22 Temmuz 2006 01:20
freak on a leash....
bak komisyon falan isticeksen avcunu yalarsın... ama ankarada müşteri bulursam sana yollarım sös =)
22 Temmuz 2006 01:23
tbc
haftada 2 saat ders olsa 80.. ayda 320.. yılda 3820 ytl eder.. şimdi yaklaşık 4 bin ytl bi para söz konusu.. bi davul alırsın.. sabahtan akşama kadar çalarsın.. kendi kendine öğrenirsin.. daha mı mantıklı ne..
22 Temmuz 2006 01:30
rock n roll
ciddi bir hocadan ders almak istiyorsanız fiyat saat başı 100 ytl den başlar ki turk drums a baktığınız zaman çoğu üstad da 100 ytl ye ders vermektedir.bence 40 ytl uygun.ama tabii ki dersi veren kişi nasıl?önce onu bilmek lazım.
22 Temmuz 2006 02:43
rock n roll
Çoğu arkadaşım ki bunlar Türkiye de tanınmış davulculardır ders saatini 100 ytl den veiyo en basiti Ogün sanlısoyun davulcusu Sertan
22 Temmuz 2006 16:17
rock n roll
ayrıca şöyle açıklamalarda bulunayım.turkdrum.net ten.
Atilla Atalay :
1997 Bilkent Jazz bölümü tek mezunu Atilla Atalay'dan
Davul,Jazz Armoni,Solfej,Müzik Okullarına hazırlık dersleri...
Dersler ve Ücretler:
Davul dersleri haftada 1 saat birebir olarak gerçekleşir.
Aylık ücret 400 YTL
irtibat:
atilla_atalay1@hotmail.com
Adres:
İstanbul Taksim
işte Atilla Atalay'ın ilanı.
22 Temmuz 2006 18:51
bad religion
abijim valla beni pek ilgilendirmio kimin kaç paraya ders verdiği bateri de ilgilendirmio hatta o kadar.. sadece arkadaşlar arasında konuşulan fiyatlara göre stüdyo hariç 40 kaıt fazladır onu söledim kaldı ki illa virtüözden veya profesyonelden ders almaz herkes amatör yapıoz biz bu işi o kadar para vercek/alcak kadar da ciddiye almıoz.. olay budur..=) saygılarımla.. (üstüme alındım ondan açıklama yaptım..:P).. atilla atalayı takdir ettim büyük adammış..;)
22 Temmuz 2006 18:58
bad religion
Sertanı da takdir ettim Ogün Sanlısoya da bayılıom zaten özellikle yaptıkları ferdi tayfur coverlarıyla turk rockına olan katkıları takdire şayan..
22 Temmuz 2006 19:03
freak on a leash....
ya taam sakin ama=/ 40tan vazcaymıştık saten 20 olur dedik, o kadar para alıcak kadar prof deil saten şimdilik,hele bi meşhur olsun gülşenin arkasından klibi yayınlansın da bakarıs =P maksat bi harçlık olsun.. dinnemek isteyenner netten aşrkılara bakabilirler : www.purevolume.com/theandrots
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4912
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.